Ups!

I one su samo ljudi! Slavne dame koje su zaboravile skinuti cijenu s dizajnerskih cipela i odjeće

Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Vanessa Hudgens Lady Gaga (Foto: Profimedia) Fearne Cotton (Foto: Profimedia) Kate Bossworth (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia) Kate Bossworth (Foto: Profimedia) +0 Lady Gaga (Foto: Profimedia) Galerija

Među brojnim poznatim damama, s problemom zaboravljene etikete među zadnjima se našla Eva Longoria tijekom predstavljanja svoje zvijezde na Šetalištu slavnih.

U želji da izmame uzdahe na crvenom tepihu i bitnim pojavljivanjima, unatoč tome što oko sebe imaju cijeli tim koji brine o njihovu izgledu, i celebrityji tu i tamo dožive poneki gaf koji oku fotografa ne može promaknuti.

Pogledaj i ovo Vanessa Hudgens dugo se šuškalo Glumica na dodjeli Oscara otkrila sretne vijesti, nakon propalih romansi s miljenicima žena, konačno je našla onog pravog!

Od loše šminke do mrlja od znoja, ali i situacija u kojima su sa svoje dizajnerske odjeće ili obuće zaboravili skinuti etikete.

S ovim problemčićem na predstavljanju svoje zvijezde na Šetalištu slavnih susrela se Eva Longoria. Naime, glumica je s prekrasnih sandala zaboravila skinuti cijenu s potplata. No s obzirom na divne stvari koje joj se događaju u zadnje vrijeme, sretna je na poslovnom i privatnom planu, a čeka i prvo dijete, to nije ni čudno.

U sličnoj situaciji osim nje tijekom izlazaka su se našle i druge poznate dame kao što su Karlie Kloss, Lady Gaga, Vanessa Hudgens, Britney Spears, Kate Bossworth. 

Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene