Vrhunska zabava

Slavna pozadina u prvom planu: J.Lo je pokazala gotovo cijelu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez je gledateljima showa Britain's Got Talent pružila pravi spektakl. A tome je velikim dijelom pridonio i kostim u kojem je nastupila.

Britanci su sinoć imali priliku još jednom doživjeti nastup vrhunske zabavljačice, 43-godišnje Jennifer Lopez koja je, izgleda, s godinama sve bolja.

Jennifer je nastupila u britanskom showu Britain's Got Talent i još jednom očarala ne samo sve prisutne u studiju već i one ispred malih ekrana.

Pogledaj i ovo showbuzz Atrakcija! Svojom izvedbom oduševili su milijune: 'Ono što su napravili je zaista čarobno!'



Ono što je posebno upadalo u oči bio je njezin oskudni kostim kojim pjevačica nikako nije mogla prekriti svoju slavnu stražnjicu. Izgledalo je kao da J.Lo na svojim intimnim dijelovima tijela nosi tange, jer joj se kostim toliko uvukao u stražnjicu da je upravo tako izgledalo.

>> Slavne obline JLo podigle temperaturu u dvorani!

No, to nije pokvarilo dojam kojeg je ova majka dvoje djece željela ostaviti svojim nastupom pa je nagrađena velikim pljeskom publike i riječima hvale od žirija.

Jedan od prvih koji joj je čestitao na nastupu i poljubio je bio je, a tko drugi nego njezin dečko Casper Smart koji je s pjevačicom doputovao u London.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene