Prošlo je 30 godina

Sjećate se nje iz 'Flashdancea'? Evo kako izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovog se mjeseca obilježava 30-ta godišnjica od popularnog filma 'Flashdance'. Zanima vam kako glavna glumica izgleda danas? Malo smo istražili i pronašli smo je!

Alex Owens lik je plesačice koja prati svoje snove usprkos teškom radu u željezari.

Pogledaj i ovo showbuzz Neodoljiva zavodnica Zaludjela nas je seksi plesnim pokretima u "Flashdanceu", danas ima 55 godina i rijetko ju viđamo

Film 'Flashdance' postigao je veliki uspjeh, a glavni lik Alex utjelovila je glumica Jennifer Beals.

I nakon trideset godina izgleda jednako atraktivno, a mnogi se sjećaju i pjesme 'Flashdance... What A Feeling' nakon što je dobila Oscara za Najbolju originalnu pjesmu 1984.

>> Sjećate se ovog mališana? Vraća se u velikom stilu!

Jennifer Beals nakon filma ostvarila je neke manje uloge, no ostala je u glumačkoj branši. Glumila je u serijama 'The L Word',  te u seriji koja se emitirala na FOX-u 'The Mob Doctor'.

Flashdance je jedan od najuspješnijih plesnim filmova u povijesti, kada se počeo emitirati zaradio je 92,9 milijuna dolara. Ideja je krenula od stvarne osobe, kanadske plesačice Maureen Marder iz Toronta.

Kao dvojnica glumice Beals, mnoge scene plesa snimila je francuska glumica Marine Jahan, dok je scenu breakdancea pri kraju filma snimio plesač 'Crazy Legs'. Stoga je redatelj Adrian Lyne morao uložiti veliki trud kod snimanja, osvjetljenja i montaže da se plesni dvojnici ne primijete.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene