Teško razdoblje

Sin autorice nekih najvećih domaćih hitova u očaju objavio zabrinjavajuću poruku: "Pomoć! Može biti kasno"

Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Galerija

Milan Laća Radulović obratio se za pomoć na društvenim mrežama nakon što se njegovoj majci pogoršalo zdravstveno stanje.

Autorica nekih od najpoznatijih glazbenih hitova ovih prostora 67-godišnja Marina Tucaković već neko vrijeme ima ozbiljnih zdravstvenih problema, a Kurir prenosi kako o tome najbolje svjedoči najnovija objava njezinog sina na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Posljednji ispraćaj Milana Laće Radulovića Velika tuga Sin Marine Tucaković ispraćen na posljednji počinak, sahranjen je na posebnom mjestu, a brojna lica s estrade nisu krila suze i tugu

Naime, Milan Laća Radulović oglasio se na svom profilu na Twitteru nakon što je njegovoj majci pozlilo i otkrio da im je hitno potrebna pomoć.

"Pomoć!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U covid legla ne želi da ide. Ima li netko broj stručnog lica koje bi je moglo poslušati što je prije moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam", napisao je u objavi koju je podijelio.

On je za Kurir potvrdio kako je Marini uspio organizati bolnički smještaj, ali detalje o njezinom trenutačnom stanju nije želio otkriti.

"Imajte samo dobre misli", izjavio je kratko.

Prema pisanju Blica Marina je pozitivna na koronavirus i trenutačno se nalazi u bolnici gdje je priključena na kisik, ali nije životno ugrožena i prema procjenama liječnika oporavit će se.

Marina koja se godinama bori s karcinom dojke dosad nije gubila pozitivan stav, a nedavno se prvi put u javnosti pojavila bez perike nakon što je ostala bez kose.

Autorica, koja je napisala pjesme za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i mnoge druge, gostovala je u jednoj emisiji, pri čemu nije nosila periku i imala je kapu na glavi, a osvrnula se na svoje zdravstveno stanje i karijeru. Fotografije možete pogledati ovdje.

Tom je prilikom priznala da ju pogađa što je neke poznate ličnosti ne zovu, ali nije htjela otkriti o kome se radi. No odala je s kim se čuje i tko je zove da bi provjerio kako je.

"Prije su me svi zvali, a sad tu i tamo netko nazove. Uvijek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović. To su djeca s kojima sam ja malo radila, uvijek me pitaju kako sam, treba li mi što i to me raduje više nego da traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima s kojima sam radila", rekla je Marina.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) +0 Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina Madonnine kćeri pala je u drugi plan kad je podigla ruku u zrak, rijetki su bili spremni na prizor koji je pripremila!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Zanimljivosti Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene