najskuplji stih

Brojne njezine pjesme pjevaju se i danas, a za jedan poznati stih Marina Tucaković zaradila je pravo bogatstvo

Marina Tucaković - 1 Marina Tucaković - 1 Cropix 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Tucaković - 2 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković - 1 Galerija

Marina Tucaković za života je napisala ogroman broj pjesama koje su vrlo brzo postale svevremenski hitovi, a evo koji je njezin stih bio najskuplji.

Marina Tucakov bila je jedna od najpoznatijih spisateljica stihova nekih od najvećih hitova u našoj regiji, a prije dvije godine izgubila je bitku poslije teške bolesti u 67. godini života.

Pogledaj i ovo showbuzz Lova je kapnula Za samo jedan stih pjesme 'Zora je' zaradila preko 100 tisuća eura

Među velikim hitovima našla se i jedna pjesma u koju je Marina dodala samo pet riječi i tako od nje napravila veliki hit. U pitanju je pjesma Nede Ukraden ''Zora je''. Pjevačica je jednom prilikom ispričala da je Marina toj pjesmi dodala samo jedan stih i na taj način zaradila više od 200 tisuća maraka.

Pjesmu je napisao pokojni Đorđe Novković, međutim pjevačica nije bila zadovoljna tekstom te je osjećala da joj nešto nedostaje. Nakon toga je odlučila kontaktirati Marinu i ona je ispunila njezina očekivanja.

''Pozvala sam Marinu Tucaković. Ona je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula.' Njoj je taj stih donio više od 200 tisuća konvertibilnih marki'', rekla je Neda svojevremeno u jednom od intervjua.

Osim za Nedu, Marina je pisala i za Severinu, Olivera, Mišu, Magazin, Zdravka Čolića i brojne druge zvijezde.

Neke od hit-pjesama koje su izašle iz njezina pera su "Tri sam ti zime šaptala ime", "Što to bješe ljubav, "Malo mi je jedan život s tobom", "Tridesete" i mnoge, mnoge druge.

Njezinim stopama krenuo je i njezin sin Laća, koji je nedavno preminuo u Izraelu. Smrt njezina sina šokirala je javnost, a godine 2008. Marina je ostala bez sina Miloša Radulovića, koji se predozirao i preminuo u 24. godini.

Veliki hit Ane Nikolić ''Mišo moj'' napisala je upravo Marina, a posvetila ga je svojem preminulom sinu.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Kaja Vidmar i Šime Vrsaljko Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar +18 Kaja Vidmar i Šime Vrsljako - 3 Celebrity Šime Vrsaljko sve je rastopio preslatkom fotografijom s kćerkicom koju je dobio sa Slovenkom Kajom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana i Mario Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 2 Zamjena sestara Zaninović prevarila je i žiri - 1 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 4 +26 Ana i Lucija Zaninović i Mario Ožbolt - 3 Celebrity Pogledajte trenutak kad su sestre Zaninović otkrile da su prevarile žiri: ''A sad da ja vama nešto kažem!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene