Ima dvije kćeri

Glumica bez sreće u ljubavi priznala ono o čemu se šuška već godinama: "Moj sin je djevojčica"

Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Profimedia) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron, Sean Penn (Foto: Profimedia) Charlize Theron, Stuart Townsend (Foto: Getty) Charlize Theron, Stuart Townsend (Foto: Getty) Charlize Theron (Foto: Getty Images) Charlize Theron (Foto: AFP) +0 Charlize Theron (Foto: Getty Images) Galerija

Radi se o jednoj od najpoznatijih, najzaposlenijih, ali i najljepših glumica u Hollywoodu - Charlize Theron.

43-godišnja oskarovka poznata je po tome što je brutalno iskrena.

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Profimedia) Turbulentan život Sa 16 je ostala bez oca, nije imala previše sreće u ljubavi, samohrana je majka, ali je i dalje snažna i prelijepa žena

Radi se o jednoj od najpoznatijih, najzaposlenijih, ali i najljepših glumica u holivudskoj tvornici snova - Charlize Theron.

Glumica je i samohrana majka dvoje posvojene djece. Podsjetimo, nakon prekida 9-godišnje veze s kolegom Stuartom Townsendom 2010. godine, glumica je 2012. godine posvojila sina Jacksona iz rodne Južnoafričke Republike.

Nakon toga je prohodala s nešto starijim glumcem Seanom Pennom, a jednom je prilikom otkrila kako bi voljeli proširiti obitelj. Ipak, nakon naglog otkazivanja zaruka Charlize nije odustala od posvajanja, a 2015. godine stigla je kćerkica August, koja je u novi dom došla na prvi dan kolovoza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Svaki slobodni trenutak glumica provodi u društvu svoje djece, a sada je priznala i kako 7-godišnjeg Jacksona odgaja kao djevojčicu. "I ja sam mislila da je dječak. Dok me nije pogledala s 3 godine i rekla: 'Nisam dječak!', otkrila je glumica u intervjuu za The Daily Mail.

I prije službenog priznanja Jacksona se često moglo vidjeti u haljinama i suknjama te s pletenicama, zbog čega je glumica čak bila na udaru kritika javnosti, no nikada se na njih nije obazirala. "Sada odgajam dvije lijepe kćeri", zaključila je te dodala da se neće miješati u njihov život jer želi da se one same "pronalaze".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

"Moj je posao kao majke da ih volim i slavim te da im priuštim sve što mogu. Učinit ću sve što je u mojoj moći da ih zaštitim", zaključila je na kraju, a ovoga puta nije pričala o tome kako nije nimalo lako biti samohrana majka. Naime, iako slovi za prelijepu i vrlo pametnu ženu, Charlize tvrdi kako je već 10 godina sama te joj muškarci jednostavno ne prilaze.

"Neka netko konačno pokaže muda i priđe mi", jasno je poručila muškarcima otkrivši kako je trenutno u fazi da želi novog muškarca u svom životu. Naravno, onog koji će joj pomoći i oko roditeljskih dužnosti, kojih sigurno ima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jenny Mollen i Jason Biggs (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) Jenny Mollen (Foto: Instagram) +2 Jason Biggs i Jenny Mollen (Foto: AFP) Celebrity Supruga slavnog glumca šokirala priznanjem: "Prošlu subotu ispustila sam sina na pod, na glavu..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene