slika i prilika

Za ovog mladića svijet je saznao tek 2011. kad je otkriven veliki preljubnički skandal, zapanjuje koliko sliči slavnom ocu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Joseph Baena sin je akcijske zvijezde Arnolda Schwarzeneggera, koji je aferu s njegovom majkom Mildred dok je još bio oženjen.

23-godišnji Joseph Baena baš poput svog oca Arnolda Schwarzeneggera (73) ima dvije velike strasti u životu, a to su vježbanje i gluma. 

Pogledaj i ovo Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Vidite li sličnost? Konačno progovorio o danu kada je cijeli svijet saznao tko mu je otac, bio je njegova najveća tajna: "U trenu se sve promijenilo!"

"Osjećam se ludo danas", napisao je Joseph, koji je pozirao bez majice u teretani i stavio sliku na Instagram story. Glumac često dijeli golišave fotografije kako bi pokazao svoj isklesani torzo na kojem naporno radi, a nekad je na njima i njegov otac Arnie.  

Naime, iako ne nosi očevo prezime, Joseph je jako blizak s njim i ponekad i skupa treniraju te mnogi ističu kako jako sliče jedan drugome. Svojedobno je Joseph svoga oca nazvao najboljim partnerom za vježbanje na svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who else is pumped up about Election Day!!!! Comment if you got that “I voted” sticker 😂

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Mladi Joseph očarava žene na svom Instagramu objavljujući golišave fotografije kao što je i njegov otac nekada mamio uzdahe na filmskim ekranima. 

Na žalost mnogih žena, Joseph je u sretnoj vezi i prošlog je mjeseca proslavio s djevojkom Nicky Dodaj prvu godišnjicu veze. Par se upoznao na fakultetu poslovnog menadžmenta.

Inače, Arnold se pobrinuo da ga svijet upamti i po skandalu s Josephovom majkom koja je bila dadilja njegovoj djeci. Glumčeva supruga Maria Shriver (64) nakon 25 godina braka, 2011. godine, kao i javnost, saznala je da ju je varao s Mildren Baenom i tražila razvod.

Zanimljivo je da se Joseph rodio u listopadu 1997. samo nekoliko dana nakon Christophera, Arnoldova najmlađeg djeteta.

“Ja sam kriv za sve. Ispričao sam se Mariji i djeci. Joseph je fantastičan i razumije situaciju. Ovo je teško za njega i moju djecu i moju obitelj. No dogodilo se i nekako mora sve funkcionirati“, rekao je Arnold.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene