Nije joj svejedno

Lijepa glumica će prizore vrućih scena seksa s nekima ipak preskočiti, a pojasnila je i zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simone Ashley progovorila je otvoreno o scenama seksa u seriji "Bridgerton" u kojoj glumi lik Kate Sharme.

Britanska glumica Simone Ashley ovih je dana u središtu pozornosti zbog nove uloge u drugoj sezoni hit-serije "Bridgerton" za koju sama kaže da je puna seksualne napetosti zbog čega je neće gledati sa svojim roditeljima.

Pogledaj i ovo showbuzz sasvim iskreno Glumica iz serije koja je oborila sve rekorde priznala zbog čega je strahovala uoči njezine premijere, ali čini se da je bila u zabludi

"Druga sezona je puno dražesnija, puno je drame i puno seksualne napetosti. Moji roditelji će to gledati, ali ne sa mnom", izjavila je 26-godišnja Simone u intervjuu za NET-A-PORTER.

Uz to je odradila zadivljujuće snimanje odjevena u zelenu haljinu s dubokim dekolteom i izrezima sa strane, kao i u pletenom topiću i širokim hlačama.

Serija "Bridgerton" postala je poznata po vrućim scenama seksa već u prvoj sezoni u kojima su se u glavnim ulogama našli Phoebe Dynevor i Regé-Jean Page.

No, prema pisanju The Suna, obožavatelji sada mogu očekivati ​​nešto mirniju romansu između novih glavnih likova Anthonyja Bridgertona kojeg glumi Jonathan Bailey i Kate Sharme koju je utjelovila Simone. Njih dvoje je snimilo scenu seksa od tri minute, a gledatelji će morati pričekati kraj sedme epizode za pravu razuzdanu scenu.

"Nikada nismo radili scenu seksa samo radi snimanja scene seksa i mislim da nikada nećemo to raditi. Sve to služi široj svrsi i tu je druga priča ove sezone i različiti likovi, Anthony i Kate se jako razlikuje od Daphne i Simona. To je druga priča", pojasnio je jedan od kreatora serije Chris Van Dusen.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Celebrity Nina u pripijenim hlačama od lateksa i majici s posebnom porukom zapalila atmosferu u prepunoj Areni, o ovome će se još pričati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene