Stabilan par

Šarmantni Australac izgleda mlađe od supruge koju obožava već 26 godina, no razlika je samo 1 godinu

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Galerija

Simon Baker 1998. godine vjenčao se kolegicom Rebeccom Rigg s kojom ima troje djece.

Glumca Simona Bakera svjetska je, ali i domaća publika upoznala u seriji "Mentalist".

Pogledaj i ovo Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) dobri geni Zgodan na tatu! Pogledajte kako izgleda sin poznatog šarmera, potpuno ga je zasjenio na fotkama s plaže

Plavokosi Simon momentalno je osvojio srca žena diljem svijeta, kako izgledom, tako i simpatičnom ulogom vidovnjaka i iako je ostvario još neke filmske i televizijske uloge, ostao je zapamćen upravo po ovoj.

Australac danas ima 50 godina te nije česti gost holivudskih događanja, a od davne 1998. godine oženjen je australskom glumicom Rebeccom Rigg s kojom ima troje djece - kćer Stellu i sinove Claudea i Harryja.

Par se vjenčao nakon 5 godina ljubavi, a poznato je i kako Simona već godinama veže blisko prijateljstvo s kolegicama Nicole Kidman i Naomi Watts koje su i same vrlo bliske prijateljice.

Za par se svih ovih godina nije vezao niti jedan skandal, a s vremena na vrijeme paparazzi ih ulove i u ležernim šetnjama.

Tko ne zna da je Rebecca svega godinu dana starija od svog supruga, lako bi mogao zaključiti kako se radi o još jednom slavnom paru s velikom razlikom u godinama.

Naime, Simon ima tu genetsku sreću da izgleda mlađe nego što jest, dok njegova voljena supruga izgleda nešto starije i ozbiljnije, no par se baš nikada nije obazirao na takve napise.

Sve ove zajedničke godine samo uživaju u svojoj ljubavi i obiteljskoj sreći koju ne dijele sa znatiželjnom javnosti.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) +7 Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Celebrity 10-godišnju vezu s holivudskim slatkišem naprasno je okončala zbog kolege neobičnog izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene