Ludo zaljubljeni

10-godišnju vezu s holivudskim slatkišem naprasno je okončala zbog kolege neobičnog izgleda

Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Getty Images) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Diane Kruger i Joshua Jackson (Foto: AFP) Helena Christensen i Norman Reedus (Foto: Instagram) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) +1 Diane Kruger (Foto: Profimedia) Galerija

Diane Kruger i Norman Reedus upoznali su se 2015. godine dok je ona bila u vezi s Joshuom Jacksonom.

Par se doista rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a intimu skrivaju kao zmija noge.

Pogledaj i ovo Joshua Jackson i Jodie Turner Smith (Foto: Profimedia) Opet zajedno? Nakon prekida 10-godišnje veze glumac je viđan s raznim ženama, ali ovoj se stalno vraća

Glumci Diane Kruger i Norman Reedus upoznali su se 2015. godine na setu filma "Sky", a prvi put su viđeni zajedno u srpnju 2016. godine. Ipak, nitko sa sigurnošću ne može tvrditi kada je među njima zaiskrilo.

U studenom 2018. godine par je dobio dijete, a glumica je s trbuščićem uhvaćena samo 3 mjeseca prije rođenja bebice. Norman iz propalog braka s top-modelom Helenom Christensen već ima 19-godišnjeg sina, dok je Diane tada po prvi put postala majka.

Duo nije mogao ostati neprimijećen u nedavnoj šetnji New Yorkom bez djeteta tijekom koje su se nježno držali za ruke te grlili, i iako im nije bilo nimalo drago kada su spazili paparazze, nisu dopustili da im to upropasti ležerni izlazak.

Norman je zvijezda serije "The Walking Dead", a Diane brojnih filmova poput "Inglourious Basterds" slavnog Quentina Tarantina.

No, plavokosa Nijemica poznata je i po desetljeće dugoj vezi s glumcem Joshuom Jacksonom, zvijezdom teen serije "Dawson's Creek".

Joshua i Diane počeli su hodati 2006. godine, a za par se svih godina nije vezao niti jedan skandal. Ipak, prije Joshue, Diane se 2001. udala za francuskog redatelja Guillaumea Caneta, no rastala se već 2006. godine kada je i upoznala 2 godine mlađeg glumca.

Joshua i Diane rastali su se u vrlo prijateljskim odnosima, iako je ona i svog sadašnjeg partnera upoznala za vrijeme veze, pa se šuškalo kako je njihova romansa počela prevarom. Nitko od glavnih aktera nikada nije komentirao takve napise, no glumica je često otvoreno govorila o tome kako joj se ne žuri ponovno stati pred oltar.

I Reedus je s s bivšom partnericom i bivšim top-modelom Helen Christensen ostao u dobrim odnosima, a par se tu i tamo druži i danas zbog sina. S druge strane, Diane i Joshua nisu viđeni na prijateljskim kavama i u izlascima, no on je svakako viđen s raznim ljepoticama od prekida.

Ipak, sreću je pronašao s manekenkom Jodie Turner-Smith s kojom također uživa u romantičnim šetnjama New Yorkom te ljubavi.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: AFP) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: AFP) +4 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Sjećate li se prirodne ljepotice iz filma "Plava laguna"? Danas ima 54 godine i ovako izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene