lijepe vijesti

Slavna plavuša nakon ljubavnih brodoloma pronašla je sreću s 15 godina mlađim, a sada imaju i velik razlog za slavlje!

Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller i Oli Green Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller - 1 Sienna Miller - 2 Sienna Miller - 3 Sienna Miller - 4 Sienna Miller i Oli Green - 2 Oli Green, Sienna Miller i Hugh Grant Sienna Miller i Oli Green - 4 Oli Green, Sienna Miller i Hugh Grant +15 Sienna Miller i Oli Green - 6 Galerija

Sienna Miller rodila je djevojčicu, koju je dobila s partnerom Olijem Greenom.

Britanska glumica Sienna Miller (42) rodila je drugo dijete, piše Daily Mail.

Glumica i njezin 15 godina mlađi partner Oli Green dobili su kćer. Njemu je to prvo dijete, a ona ima još i 10-godišnju kćer Marlowe.

Sienna je u prosincu slučajno za časopis Vogue otkrila da će roditi djevojčicu.

Na pitanje je li njezina kći uzbuđena što će dobiti brata ili sestru, glumica je bez razmišljanja ispalila: "Je li uzbuđena što će imati sestru? Mlađu sestru? Oh, slučajno sam otkrila spol. Dobit ćemo djevojčicu."

O vezi Sienne i Olija počelo se šuškati u veljači prošle godine, nakon čega su oni na dodjeli nagrada BAFTA potvrdili da su par.

Ona iza sebe ima niz ljubavnih brodoloma i troje propale zaruke. Nedavno je prvi put progovorila o raskidu zaruka s Lucasom Zwirnerom i pritom nije krila kako se osjeća.

"Očito je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo tko može napisati bilo što i to je prava ludnica. Suočila sam se s javnim prekidom. Nisam nikada bila netko tko sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, no nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se rastajala triput", izjavila je za časopis DuJour.

Prije Lucasa bila je zaručena za Judea Lawa, kao i za oca svoje kćeri Toma Sturridgea.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hana Huljić - 1 In Magazin: Hana Huljić - 2 In Magazin: Hana Huljić - 3 In Magazin: Hana Huljić - 4 +25 In Magazin: Hana Huljić - 5 inMagazin Hana Huljić prvi put komentirala glasine da Petar i ona čekaju drugo dijete: ''Ja jednostavno ne volim uopće kad se tako nešto piše...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene