Izraz lica sve govori

Pogledajte reakciju slavnog glumca na ljubakanje njegove kolegice s 15 godina mlađim frajerom, brzo je postao hit!

Sienna Miller i Oli Green - 2 Sienna Miller i Oli Green - 2 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Oli Green, Sienna Miller i Hugh Grant Sienna Miller i Oli Green - 2 Oli Green, Sienna Miller i Hugh Grant Oli Green, Sienna Miller i Hugh Grant Sienna Miller i Oli Green - 4 Sienna Miller i Oli Green - 6 Oli Green, Sienna Miller Sienna Miller i Oli Green Sienna Miller - 1 Sienna Miller - 2 +10 Sienna Miller - 3 Galerija

Sienna Miller i Oli Green razmjenjivali su nježnosti i poljupce na French Openu, dok je pokraj njih sjedio Hugh Grant, kojem je, čini se, zbog svega bilo malo neugodno.

Holivudska glumica Sienna Miller i njezin dečko Oli Green pojavili su se zajedno na teniskom meču French Opena između Rafaela Nadala i Caspera Ruuda, a ni tamo se nisu uspjeli suzdržati od razmjenjivanja nježnosti i poljubaca.

Pogledaj i ovo Sienna Miller, Extrapolations Provlači se važna poruka Serija koja nije sjajna, ali je nužna: Vodi nas u blisku budućnost u kojoj smo suočeni s posljedicama klimatskih promjena!

40-godišnja Sienna i 25-godišnji Oli prepustili su se nježnostima i nisu se obazirali na tuđe poglede, čak ni na glumca Hugha Granta, koji je sjedio pored njih i činilo se da se baš ne osjeća ugodno. Prvo ih je, naime, začuđeno pogledao, a onda se i odmaknuo od njih s ozbiljnim izrazom lica. 

Sienna je prije Olija bila zaručena za pisca Lucasa Zwirnera, a nakon raskida nije krila kako se osjeća.

"Očito je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo tko može napisati bilo što i to je prava ludnica. Suočila sam se s javnim prekidom. Nisam nikada bila netko tko sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, no nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se rastajala triput", izjavila je za časopis DuJour.

Prije Lucasa bila je zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom, s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić +6 Fani Stipković - 1 Celebrity Naša najseksi novinarka usred pustinje se skinula u badić, prizor se svima odmah urezao u pamćenje!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Blanuša - 4 Nevena Blanuša - 12 Nevena Blanuša - 3 Nevena Blanuša - 5 +21 Nevena Blanuša - 9 Zanimljivosti Ne stišavaju se reakcije na Neveninu pobjedu u Survivoru, sve je posebno oduševila jedna stvar, a Goran je dobio i počasnu titulu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene