Trend ili ljubav?

Još jedna glumica uživa u vezi s mlađim: Plavokosu ljepoticu osvojio je 27-godišnji mladić

Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) +0 Sienna Miller (Foto: Getty Images) Galerija

Sienna Miller prošetala je pariškim ulicama u društvu dečka Lucasa Zwirnera.

Holivudska glumica Sienna Miller stigla je u Pariz, točnije na tamošnji Tjedan mode, u koji su posljednjih dana uprte sve oči svijeta, a baš je tu priliku iskoristila da sa sobom prvi put povede novog mlađahnog dečka Lucasa Zwirnera.

Pogledaj i ovo Sienna Miller (Foto: Getty Images) Pokazala prsten Ljepotica poznata po ljubavnim skandalima zaručila se za devet godina mlađeg dečka

37-godišnja glumica i njen 27-godišnji dečko nisu skidali zadovoljne osmijehe s lica dok su uživali u francuskoj prijestolnici. Par je u ležernom izdanju snimljen pri dolasku na pariški aerodrom te dok su izlazili iz jednog od hotela u kojima su smješteni. Zaljubljeni se Lucas od Sienne ne odvaja i prati je u stopu kamo god pošla. 

Iako nije poznato koliko su dugo u vezi, Lucas se kao Siennina pratnja pojavio na rođendanskoj proslavi njezina bivšeg zaručnika Toma Sturridgea, koji je i otac njezine 6-godišnje kćeri Marlowe. Sienna i Tom vezu su prekinuli u prijateljskim uvjetima prije tri godine.

Prošle je godine u jednom od intervjua za magazin Harper's Bazaar priznala kako joj je Tom najbolji prijatelj na svijetu, s kojim često provodi slobodno vrijeme i zajedno odgaja kćer.

Što o tom odnosu misli mladi Lucas, nije poznato, no zasad se čini da nema ništa protiv.

Mlađeg dečka u Parizu je ovih dana predstavila i Monica Belluci (54), koja je u vezi s 36-godišnjim Nicolasom Lefebvreom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ozcan Deniz (Foto: Instagram) Özcan Deniz, Feyza Aktan (FOTO: Instagram) Ozcan Deniz, glumac turske serije Istanbulska navjesta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ozcan Deniz (FOTO: Dnevnik.hr) +4 Ozcan Deniz (FOTO: Instagram) Celebrity Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene