Prelijepa!

Holivudska glumica zablistala na reviji poznatog brenda, nitko joj ne bi dao 64 godine!

Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 2 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone - 3 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 3 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 +0 Sharon Stone - 2 Galerija

Sharon Stone oduševila je sve okupljene na modnoj reviji brenda Dolce & Gabanna u žutom kombinezonu s dugim plaštom.

Glumica Sharon Stone oduševila je sve okupljene koji su bili na modnoj reviji brenda Dolce & Gabanna u Italiji.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

64-godišnja zvijezda zablistala je u jarko žutom kombinezonu s crnim remenom, a da bi kombinezon izgledao još luksuznije, iza je vukla dugi plašt od istog svilenog materijala.

Glumica je na reviju stigla helikopterom, a prije polijetanja paparazzi su je uhvatili dok pozira za službene fotografe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

U jednom od nedavnih intervjua za WSJ otkrila je u čemu se krije tajna njezinog mladenačkog izgleda i minimalne promjene iz vremena kada je bila na vrhuncu slave.

Ispričala je kako neki od njezinih trikova uključuju konzumaciju voća za doručak, plivanje u bazenu, san od osam sati, vježbanje te kupka u soli iz Mrtvog mora i u biljci zvanoj arnika.

"Moj omiljeni doručak je lubenica s feta sirom i mentom, s maslinovim uljem, solju i paprom. Uz to još obično pojedem tost od kiselog tijesta bez glutena i popijem biljni čaj. Nisam vježbala desetljećima, ali to se promijenilo", otkrila je Sharon i dodala kako puno vremena provodi u bazenu svoje vile na Beverly Hillsu.

Glumica je nedavno šokirala javnost priznanjem da je imala čak 9 pobačaja u životu. Sharon je tijekom života silno željela postati majka, ali biološkim putem to nije bilo nikako moguće.

Stone je naposljetku posvojila tri sina: Quinna Kellyja, Lairda Vonnea i Roana Josepha.

Roana je posvojila dok je bila u braku s Philom Bronsteinom pa je dječak po njemu dobio i prezime, dok je preostala dva sina posvojila nakon braka s Philom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper - 5 Bradley Cooper - 4 Huma Abedin - 5 Huma Abedin - 2 +30 Huma Abedin - 1 Celebrity Najpoželjniji holivudski neženja ponovno zauzet? Život nove djevojke obilježili su seksualni skandali

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Ecclestone i Sam Palmer - 1 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 2 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 3 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 4 +4 Petra Ecclestone i Sam Palmer - 5 Celebrity Kći vodećeg čovjeka Formule udaje se drugi put, ponosni tata rekao: ''Nadam se da će biti sretnija nego u prvom braku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene