Bez mane!

Seve u mini haljini servirala raskošan dekolte, no zbog prozirnih detalja svi su gledali u drugi dio tijela, koje je dovela do savršenstva!

Severina Severina Petra Ria i Bojan Zibar 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Vučković Severina - 2 Severina - 5 Severina - 4 Mate Rimac i Severina Severina Vučković Severina Vučković Severina Vučković Severina +4 Severina Galerija

Severina se na događaju Join the Joy u Zagrebu pojavila u mini haljini s dubokim dekolteom i prozirnim detaljima koji otkrivaju trbuh.

Pjevačica Severina pojavila se na partyju Join the Joy na krovu poznatog restorana u Zagrebu, koji je okupio brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Za ovu je prigodu odabrala mini haljinu s dubokim izrezom na dekolteu i prozirnim detaljima koji su otkrili njezin utegnuti trbuh, a u ovom izdanju bila je sigurna da će svi gledati u nju.

Pjevačica cijele godine naporno vježba u teretani i rezultati se itekako vide, pa bi bila prava šteta ne pohvaliti se njima.

Na partyju se družila sa svojom Splićankom, dizajnericom Anamarijom Asanović, koja je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije, a sudeći prema velikim osmijesima na njihovim licima, zajedno su se sjajno zabavile.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Inače, Severina se taman vratila iz Španjolske, u kojoj je bila na koncertu legendarnih The Rolling Stonesa, a društvo joj je pravio njezin dugogodišnji menadžer Tomica Petrović.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu  

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat, Ines Priendl, Kristina Burja Vanja Horvat, Kristina Burja Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 1 +1 Vanja Horvat Celebrity Atraktivna sestra izbornika Horvata i bivša gospođa Mamić u rijetkom izlasku istaknula atribute i ostale bacila u drugi plan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene