reakcije se samo nižu

Severina tajnovitom fotkom u golišavom izdanju sve ostavila bez teksta, evo koliko bi joj godina neki dali!

Severina Severina Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina je fotkom u opuštenom izdanju izmamila osmijeh na lice brojnim fanovima koji su joj poručili da izgleda puno mlađe.

Pjevačica Severina (49) je vikend odlučila očito provesti kod kuće, a na Instagramu je objavila tajnovitu fotografiju u opuštenom golišavom izdanju. Fotku nije ni potpisala, no svejedno je dobila silne komplimente svojih brojnih pratitelja.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Prekrasne oči, prekrasna žena", "Slabo stariš, svaka čast", "Sve ljepša i mlađa", "Izgledaš kao da ti je 20 godina", "Prelijepa si", "Seve ti si zmaj", samo su neki od komplimenata koje je dobila. U samo deset minuta fotku je lajkalo preko šest tisuća ljudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Tajnovitu fotografiju Severina je objavila nakon niza izazovnih izdanja koje je pokazala na Instagramu. Svojim objavama nerijetko obožavatelje baci u trans, a ništa drugačije nije bilo ni prije nekoliko dana kada je pozirala u pripijenoj crvenoj korzet-haljini.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Antea Kodžoman (Borna Filic/PIXSELL) +0 Antea Kodžoman (Foto: PR) Celebrity Domaća ljepotica nekoć je punila medije burnim životom, a još danas se svi okreću za njom gdje god da se pojavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene