Ti neki osjećaji

Seve je mjesecima razdvojena od muža, a sad je posvetila emotivnu objavu važnoj osobi u svom životu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je čestitala na Instagramu 30. rođendan svojoj nećakinji Miji Popović.

Severina većinu svojih objava posvećuje sebi bliskim ljudima, a to je učinila i u ponedjeljak. 

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

"Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ii ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti 'onom gore' što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30-i, finili su Mare bali. Voli te ponosna tetka", napisala je splitska pjevačica pokraj fotografije s nećakinjom Mijom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postoje u nama neki osjećaji neprevodivi u riječi... kad se rodila, dala sam joj ime... Mia, ni ne znajući koliko će joj to ime pristajati... jer je mila i jer je moja. S ponosom slušam kad je drugi hvale, a ja ne mogu dovoljno zahvaliti “onom gore” što mi ju je poslao. Mila moja, želim da nikad ne skidaš ovaj osmijeh s lica i da te sreća prati gdje god krenula. Sreeetan rodjuš, okrugli 30i, finili su Mare bali 🎼😂 Voli te ponosna tetka 💜😇🎂🥂💥🌟✨#happybirthday #mojamia #tridesete #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Mnogi Severinini pratitelji pridružili su se čestitkama, a u komentarima su istaknuli da obje izgledaju lijepo. Objava je u pola sata prikupila više od osam tisuća lajkova. 

Inače, pjevačica dijeli fotografije sa svima, osim s mužem Igorom Kojićem, a već se mjesecima šuška da imaju bračnih problema. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene