S njom je bio i Igor

Seve objavila nikad viđenu fotografiju s rajskog putovanja, tog dana je uživala u izdanju bez grudnjaka

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) +0 Severina - 1 Galerija

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Maldiva gdje je provela Božić 2018. godine i dočekala 2019. godinu sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.

Severina je hladan siječanjski dan odlučila malo zagrijati nekim prošlim uspomenama i to onima koje nosi s egzotičnih Maldiva gdje je provela Božić 2018. godine.

Pogledaj i ovo Severina - 2 Dirljivi trenutak Na Noćnom maršu Severini je jedan muškarac uručio poklon koji ju je rasplakao: ''Nosit ću ovo rado!''

Sa svojim je obožavateljima na Instagramu podijelila dosad neviđenu fotografiju s tog putovanja, na kojoj pozira na predivnoj pješčanoj plaži uz more, dok na sebi nosi dugu lepršavu haljinu bez grudnjaka koju je dizajnirala naša dizajnerica Matija Vuica.

"Severova kći", napisala je kratko u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Fotografija je izazvala veliko zanimanje njezinih obožavatelja koji su joj odmah u komentarima uputili niz komplimenata.

"Predivno", "Prekrasni Maldivi", "Najbolja si, obožavam te", "Joj Bože, koliko si samo lijepa", poručili su joj u komentarima.

Severina se i tada hvalila hvalila svojom figurom u kupaćem kostimu, a ako je bilo suditi prema komentarima, teško je procijeniti jesu li njezini fanovi bili više oduševljeni badićem koji nosi ili njezinom vitkom figurom s obzirom na to da je te godine proslavila 46. rođendan. S njom je tada bio i suprug Igor Kojić s kojim ju nismo vidjeli od proljeća prošle godine, kao i sin Aleksandar. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) Noel Gallagher (Foto: Getty) +0 Noel Gallagher (Foto: Getty) Celebrity Tek joj je 20 godina, a već niže golišave fotke na Instagramu, što će reći slavni tata na to?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene