Dobri su si

Ponosna Severina posvetila objavu Luki Dončiću, mladi košarkaš uspio ju je ostaviti bez teksta!

Severina i Luka Dončić Severina i Luka Dončić Severina/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Luka Dončić Severina Vučković - 2 DJ Diesel i Luka Dončić - 4 DJ Diesel i Luka Dončić - 1 Severina - 1 DJ Diesel i Luka Dončić - 3 Severina - 8 Severina - 10 Severina - 6 Severina - 1 +17 Severina Galerija

Severina je putem društvenih mreža čestitala slovenskom košarkašu Luki Dončiću na novome velikom uspjehu u karijeri.

Jedan od najboljih slovenskih košarkaša Luka Dončić odigrao je jednu od svojih najuspješnijih utakmica karijere sa svojim klubom Dallas, a uspio je očarati i Severinu, koja mu je na društvenim mrežama posvetila objavu.

Pogledaj i ovo Severina - 9 "to morate doživjeti..." Seve poslala jasnu poruku nakon nastupa na drag queen zabavi: "Dvadeset Očenaša i sutra na ispovijed..."

Pjevačica je zato u pričama na Instagramu pohvalila Luku i objavila je video u kojem zabija jedan od svojih besprijekornih koševa, a on ga je podijelio i na svojem profilu.

Inače, Severina i Luka već su neko vrijeme u dobrim odnosima i prate se na društvenim mrežama. On je njezin veliki obožavatelj, pa ju je tako prošle godine pozvao da pjeva na zabavi povodom potpisivanja novog ugovora s Dallas Mavericksima vrijednog 207 milijuna eura. Pjevačica je tada na Instagramu dočarala dio slavljeničke atmosfere košarkaša koji ju je angažirao da bude dio njegove noći za pamćenje.

"Bila je to predivna noć s prekrasnim ljudima. Čast mi je i zadovoljstvo stajati kraj Luke Dončića, koji je ispisao dio povijesti", napisala je Severina uz fotografije koje je podijelila sa svojim obožavateljima, a na kojima između ostalih pozira s Lukom i njegovom kolegom Bobanom Marjanovićem.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 4 +28 Joško Gvardiol - 2 Celebrity Joško Gvardiol pokazao u čijem lijepom društvu uživa u božićnim blagdanima i slobodnim danima

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives objavila fotku u tijesnoj haljini koja djeluje kao da će svaki čas popucati pa objasnila zašto ju je podijelila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene