Samo pozitivno

Fanovi je usporedili s Jackie Kennedy: Severina uz zanimljiv imidž objavila znakovitu poruku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinu na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi, a svakom novom objavom oduševi sve i dobije tisuće komplimenata. Ništa drugačije nisu prošle ni njezine posljednje objave

"Uvijek gledajte svijetlu stranu života", napisala je pjevačica Severina Kojić u objavi na svom profilu na Instagramu u petak. Pjevačica je na fotografiji okrenuta od kamere, a oči je sakrila velikim sunčanim naočalama te je kosu prekrila maramom.

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Fino sređena Severina prema lokaciji na Instagramu je u Monte Carlu, ali nije otkrila kamo je krenula. Fanovi su je počastili komplimentima u komentarima, a čak su je usporedili i sa Jackie Kennedy.

Severinu na Instagramu prati više od 1,2 milijuna ljudi, a svakom novom objavom oduševi sve i dobije tisuće komplimenata. U četvrtak je 47-godišnja pjevačica objavila fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini koja je savršeno istaknula njezinu ženstvenu liniju dok je pozirala u zavodljivoj pozi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always Look on the Bright Side of Life 🦋#volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina @optikaanda

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Dok traje njezina borba s Milanom Popovićem za skrbništvom nad sinom Aleksandrom, optimistična Severina Kojić objavljuje pozitivne poruke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene