Gostovanje za rođendan

Severina: 'Ima još nekih stvari gdje sam dobra, ali nisu za radio'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Severina je za rođendan otišla na radio na ručak, te je otkrila brojne detalje iz svoje prošlosti i privatnog života. Usput je i odabrala omiljene pjesme koje je puštala slušateljima.

U čemu je Severina Vučković dobra osim u glazbi? Pitala je domaćica na Anteni Zagreb, na što je popularna pjevačica odgovorila: 'Kad hoću dobra sam kuharica! Ali samo kad hoću, i u stvari samo kad imam vremena. Dobra sam u reproduciranju jela na prvu, kad mi netko pokaže odmah mi ispadne dobro. I to nekih egzotičnih jela tipa juha od buće sa škampima i kokosom! Mislim da sam iskoristiva u glumi i svemu što ima veze sa scenom, ali neću počet plesat balet majke mi! Ima još nekih stvari gdje sam dobra, ali nisu za radio. Dobra sam majka žena i domaćica!'

Pogledaj i ovo Severina "Seve, imam..." Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

Na pitanje je li sretna osoba, Severina je bez okolišanja rekla kako je sretna '10 od 10'! 'Zato što nemam više vremena da bude manje. Otplakala sam na sve Balaševićeve pjesme odavno!', priznala je uistinu dobro raspoložena Severina koja danas slavi svoj 41. rođendan.

>> Sve za svoju Severinu: Milan se rastrošio za njezin 41. rođendan!

'Rođenje sina mi je najveseliji trenutak u životu. Sve ostale prijelomne trenutke ubrajam nekako u život. Prijelomnih trenutaka zapravo nema. Sve je to život koji ti donosi i lijepe i ružne stvari. Važno je da od tih ružnih nešto naučiš. Što ja naravno nikad ne naučim! Od lijepih da zadržiš pozitivu i da te samo i dalje ljubav pokreče. Meni su se najbolje tvari događale spontano ili instinktivno', priznala je Severina te otkrila da trudnoću nije planirala.

'Ne možete to planirat. Imala sam tu sreću što je Milan od prvog dana htio dijete. I naravno ja sam se i u to zaljubila zato što to obično jako želi žena. Mi nismo tada bili dugo zajedno. I to je stvarno sreća da ti se stvari tako poklope i da se sve tako dogodi! Normalno mi je uvijek bilo u životu da planiram taj poslovni dio, ali privatni ne možete planirati jer to nije ljepota života jer kad bi znali sve što će vam se dogoditi u životu da bi to bilo strašno dosadno tako živjeti.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene