Ne krije stavove

Severina uputila čestitku novom predsjedniku Zoranu Milanoviću i poslala jasnu poruku

Severina Severina PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Galerija

Severina je Zoranu Milanoviću uputila čestitku na profilu na Instagramu.

Novom hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću čestitke pristižu sa svih strana nakon što je u Zagrebu održana njegova inauguracija i nakon što je i službeno preuzeo tu dužnost, a čestitati mu nije propustila niti Severina.

Pogledaj i ovo Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Dočekale ga ovacije! Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

Ona je u priči na profilu na Instagramu objavila fotografiju s inauguracije i napisala "Za pravednu Hrvatsku!", označila ga i dodala emotikon čaša za zdravicu.

Pjevačica je jednom prilikom javno priznala kako joj je upravo predsjednik Milanović najzgodniji domaći političar, a sudeći po njezinim stavovima koje često iznosi, njihovi stavovi i razmišljanja ne razlikuju se umnogome.

Inauguracija je u Zagrebu protekla svečano i dostojanstveno, uz predsjednika Milanovića u tom važnom trenutku bili su i članovi najuže obitelji, a veliku pažnju javnosti izazvala je Josipa Lisac, odnosno njezina izvedba hrvatske himne "Lijepa naša".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) +0 Yasmine Bleeth (Foto: Profimedia) Celebrity Buran život ostavio trag: Nekada je bila seks-bomba u kupaćem kostimu, a danas ne nalikuje na sebe

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene