Romantična gesta

Severina u seksi izdanju čestitala suprugu rođendan: "Anđele moj, hvala ti za sve"

Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: IN Magazin) Severina (Foto: Instagram) Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) +0 Severina, Igor Kojić (FOTO: Instagram) Galerija

Severina je na Instagram profilu čestitala rođendan suprugu Igoru Kojiću.

Severina je romantičnim stihovima svoje nove pjesme "Oću s tobom život" čestitala 32. rođendan, 15 godina mlađem suprugu Igoru Kojiću i tako još jednom svima pokazala koliko je zaljubljena u njega i zahvalna što je ušao u njezin život.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Naime na profilu na Instagramu objavila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju držeći se za ruke, ona odjevena u prozirnu haljinu, a on u crni smoking.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Stvorija te Bog samo mog da te volin, nebo kaže da bez tebe ne postojin, odnija mi s lica smij ko god je tija, a ti si to, a ti si to prominija. Sretan rođendan anđele moj dragi, hvala ti za sve", napisala je Severinu uz fotografiju.

Osim s Igorom, Severina se odlično slaže i s njegovom obitelji pa je tako nedavno na društvenim mrežama objavila video u kojem pjesmu "Oću s tobon živit" pjeva sa svekrom Draganom Kojićem Kebom i oduševila fanove. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) +4 Mladen Grdović (Foto: IN Magazin) inMagazin Mladen Grdović našem tenisaču odlučio ispuniti želju: Potvrdio da će s Bornom Ćorićem snimiti duet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene