zapalila svijeću

Sestra pokojnog Ćire posjetila je bratov grob na godišnjicu njegove smrti u društvu još jedne žene koja mu je bila bliska

Sestra i tajnica Ćire Blaževića Sestra i tajnica Ćire Blaževića Robert Anić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sestra i tajnica Ćire Blaževića Sestra i tajnica Ćire Blaževića Sestra i tajnica Ćire Blaževića Sestra i tajnica Ćire Blaževića Sestra i tajnica Ćire Blaževića Sestra i tajnica Ćire Blaževića Zdenka i Jozefina Blažević Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 1 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 2 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 3 +19 Komemoracija za Miroslava Ćiru Blaževića - 4 Galerija

Jozefina Dragun zapalila je svijeću na grobu svojeg brata Miroslava Ćire Blaževića povodom prve godišnjice njegove smrti.

Prošlo je točno godinu dana otkako nas je napustio trener svih trenera, legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

Na godišnjicu smrti njegova sestra Jozefina Dragun došla je zapaliti svijeću na bratovu grobu na Mirogoju.

Ćirinoj sestri pridružila se i njegova dugogodišnja tajnica Ljubica Matanović, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Ljubica je bila Ćirina tajnica još od zagrebačke Univerzijade, gotovo 40 godina.

Pogledaji ovo Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Ćiro Blažević Zanimljivosti Kolinda Grabar-Kitarović prisjetila se legendarnog Ćire: "Tvoj osmijeh, tople riječi... Fališ, tata Ćiro!"

Jozefina je je od Ćire starija dvije godine, a brat i sestra bili su jako bliski.

Dokumentarni film "Legende hrvatskog sporta - nepoznato o poznatima" otkrio je da je Ćiro sestri bio veliki oslonac te da joj je, među ostalim, sufinancirao vjenčanje i poklonio stan.

Pogledaji ovo Zdenka i Jozefina Blažević Celebrity Kamere zabilježile emotivan trenutak između Ćirine supruge i sestre, tugu na licima nisu mogle sakriti

Podsjetimo, Miroslav Ćiro Blažević 8. veljače prošle godine izgubio je bitku s teškom bolesti, a preminuo je samo dan prije svog 88. rođendana.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić Josipa i Josip Pleslić +15 Josipa i Josip Pleslić Celebrity Josipa Rimac u braku je s bivšim agentom SOA-e, on joj je drugi muž, a vjenčali su se brzo nakon njezina razvoda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene