Velika tuga

Ronaldova sestra oglasila se o tragediji koja je pogodila njihovu obitelj, bratu i Georgini posvetila je emotivnu objavu

Cristiano Ronaldo i Katia Aviero Cristiano Ronaldo i Katia Aviero Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Katia Aviero Cristiano Ronaldo i Geogrina Rodriguez +0 Cristiano Ronaldo Galerija

Sestra Cristiana Ronalda, Katia Aviero, posvetila je emotivnu objavu na Instagramu sinu koji su izgubili njezin brat i Georgina Rodriguez.

Obitelj Cristiana Ronalda i Georgine Rodrigez pogodila je velika tragedija.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Jedno od njihovih blizanaca preminulo pri porodu, a radilo se o sinu, dok je Georgina rodila i djevojčicu.

O svemu se sada oglasila i Ronaldova sestra, Katia Aviero, koja se u emotivnoj objavi na Instagramu prisjetila i njihova pokojna oca, koji je preminuo 2005. godine zbog otkazivanja jetre.

"Volim vas i moje srce je s vama. Neka se Bog pobrine za vas i da vam snage za nastavak puta. Naš anđeo je već u krilu našeg oca. A naša mala djevojčica je tu, čvrsta, jaka i zdrava, i pokazat će nam svaki dan da je samo ljubav važna", napisala je Katia uz fotografiju Ronalda i Georgine s djecom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katia Aveiro🎤 (@katiaaveirooficial)

Cristiano je tragičnu vijest o gubitku sina objavio na svojem Instagrmu.

"S dubokom tugom moramo vas obavijestiti kako je naš mali sin preminuo. To je najveća bol koju jedan roditelj može osjetiti. Jedino rođenje naše male curice daje nam snagu da proživimo ove trenutke uz malo nade i sreće. Želimo se zahvaliti doktorima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i njezi. Shrvani smo ovim gubitkom i molimo vas da poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima. Naš dragi sine, ti si naš anđeo. Zauvijek ćemo te voljeti. Cristiano i Georgina", piše u objavi koja je potresla javnost.

Georgina i Ronaldo objavili su da čekaju blizance u listopadu prošle godine, a par zajedno već ima četvero djece, od kojih s troje rodile surogat majke i jedino je kćerkica Alanu Martin njihovo biološko dijete.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Holy - 1 Mirela Holy - 6 Mirela Holy s partnerom Sinišom Bužanom Mirela Holy - 7 +7 Mirela Holy - 5 Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!  

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 2 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Karla Abramović - 4 +4 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Celebrity Ženi se jedan od naših najzgodnijih glumaca koji je očarao i Nives Celzijus, a evo tko je djevojka koja mu je ukrala srce

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene