Opet u problemima

Sergej Trifunović završio u zatvoru, javio se na poziv suda pa su ga odmah i zatvorili, ali nije dugo tamo ostao!

Sergej Trifunović Sergej Trifunović Darko Tomas/Cropix 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Trifunović Sergej Trifunović na Braču - 7 Sergej Trifunović na Braču - 8 Sergej Trifunović na Braču - 4 Sergej Trifunović (FOTO: Petar Glebov/PIXSELL) Dino Rađa i Sergej Trifunović Sergej Trifunović na Braču - 5 Sergej Trifunović na Braču - 6 Sergej Trifunović na Braču - 3 Sergej Trifunović na Braču - 2 +2 Sergej Trifunović na Braču - 1 Galerija

Sergej Trifunović završio je u zatvoru zbog neplaćene kazne, a na slobodu je pušten nakon 24 sata.

Srpski glumac Sergej Trifunović pušten je iz zatvora nakon što je iza rešetaka proveo 24 sata zbog neplaćene kazne za prekršaj, prenose tamošnji mediji.

Prema pisanju Blica, Sergej se javio u Policijsku upravu u Bačvanskoj ulici u Beogradu na poziv Privrednog suda, nakon čega je odmah bio sproveden u zatvor i nakon što je navodno vrijeđao policajce.

"Sergej je izišao jučer iz Centralnog zatvora nakon što je plaćena kazna. On je sam došao po pozivu 10. listopada", rekao je za Blic anonimni izvor.

Sergej se nedavno zbog zakona našao u problemima i u Splitu, gdje je također bio priveden zbog omalovažavanja policijskih službenika, nakon čega je još platio čak nekoliko kazni i zabranjen mu je ulazak u zemlje Europske unije.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jess Smith - 2 Jess Smith - 1 Jessica Smith - 9 Jessica Smith - 1 +11 Jessica Smith - 2 Nekad i sad Znamo je kao bebu sunce iz "Teletubbiesa", a 26 godina kasnije objavila je sretnu vijest zbog koje je opet dospjela u medije!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston i Jon Hamm - 2 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 1 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 3 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 5 +23 Jennifer Aniston i Jon Hamm - 4 Celebrity Potpuno gola Aniston snimila vruće scene seksa, izgleda jednako senzacionalno kao u svojoj prvoj golišavoj sceni davne 2006. godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene