Dobila prijetnje kao odgovor

Srušila internet: Pjevačica posvetila pjesmu bivšem koji ju je varao s manekenkom kojom se i oženio

Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Profimedia) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Instagram) Selena Gomez (Foto: Instagram) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) +0 Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Galerija

Selena Gomez objavila je pjesmu "Lose You To Love Me" posvećenu Justinu.

Nakon lošeg emotivnog i psihičkog razdoblja 27-godišnja pjevačica vratila se jača no ikad.

Pogledaj i ovo Justin Bieber (Foto: Profimedia) Kao u teen danima Slavni glazbenik pokušao sakriti lice puno bubuljica ispod kapuljače, no fotografi su sve uhvatili

Selena Gomez i službeno je dokazala kako je loše razdoblje iza nje. Nakon transplatacije bubrega, vjenčanja velike ljubavi Justina Biebera s Hailey Baldwin, borbe s depresijom, pjevačica je na iznenađenje milijuna obožavatelja izbacila dvije nove pjesme "Look At Her Now " i "Lose You To Love Me", za koje je očito kako su posvećene Justinu, posebno ova posljednja.

U nešto više od 24 sata Selena je njome srušila internet s 25 milijuna pregleda. U tekstu se osvrnula na to kako ju je Justin zamijenio sadašnjom suprugom nakon samo dva mjeseca, a njihovo vjenčanje nije šokiralo samo Selenu već i cjelokupnu javnost.

Naime, Justin je imao kratku aferu s Hailey u prošlosti, a zaprosio ju je svega nekoliko mjeseci nakon što su obnovili vezu.

Selena nije skrivala kako je zbog toga pala u depresiju te se po tko zna koji put povukla iz javnosti i s društvenih mreža, a očito je kako je slomljeno srce liječila glazbom. Fanovi su oduševljeni što se vratila novim pjesmama, ali i zbog toga što Selena doista nikada nije izgledala bolje, što je nedavno dokazala u seksi crnom odijelu koje je nosila prilikom dolaska u Burbank Studio.

Na spomenutu pjesmu reagirala je i manekenka Hailey Baldwin, kojoj je očito zasmetalo što bivša djevojka i dalje spominje njezina supruga. Naime, manekenka je na Instagram Storyjima objavila screenshot na kojem je pjesma "I'll Kill You", odnosno "ubit ću te", što su mnogi shvatili kao direktnu poruku Seleni.

"Kao prvo, Hailey, umukni. Ti nemaš karijeru, ti si propala manekenka, pa pusti odrasle da pričaju", poručili su joj Selenini obožavatelji na Twitteru, iako je Hailey na društvenim profilima tračerskog portala Just Jared komentirala ove vijesti vrlo jasno i oštro.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

"Molim vas, prestanite s glupostima. Nije bilo nikakvog 'odgovora'", poručila je, no njezin je komentar izbrisan. Čini se kako ova sapunica neće biti tako skoro gotova.

Za to vrijeme, muški dio trokuta koji je varao Selenu s Hailey mudro šuti. Možda je tako i najpametnije...

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Harry, Meghan i kraljica Elizabeta (Foto: Getty) Princ Andrew i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +4 Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: AFP) Celebrity Otkriveni razmjeri razdora u kraljevskoj palači? Sitan detalj otkrio da su Harry i Meghan u nemilosti kraljice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene