Nema više drame

Ljepotice zakopale ratnu sjekiru nakon godina svađe oko istog bivšeg, otkrio ih je jedan potez

The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) +0 Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Galerija

Bella Hadid i Selena Gomez godinama su se javno svađale zbog The Weeknda, no ipak su se odlučile pomiriti i okončati dramu.

Nakon brojnih svađa zbog dečka s kojim su obje jedno vrijeme hodale, izgleda da su se Bella Hadid i Selena Gomez odlučile pomiriti. Manekenka je ponovno zapratila pjevačicu na Instagramu, što su njihovi obožavatelji odmah primijetili.

Pogledaj i ovo Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Nerazdvojni su Bili su dio ljubavnog trokuta, a sad su se odlučili na zajednički život

Pažnju im je skrenula i činjenica da zajedničkog bivšeg, The Weeknda, ni jedna ni druga slavna dama ne prate na toj društvenoj mreži.

Bella je Selenu otpratila na Instagramu još u siječnju 2017. godine nakon što su krenule glasine da pjevačica hoda s njezinim bivšim dečkom. Selena i The Weeknd su bili par od siječnja do listopada 2017. godine, a u proljeće 2018. glazbenik se pomirio s manekenkom.

Ipak, ljubav nije potrajala dugo te su prošle godine ponovno raskinuli. Sve do danas, rat između slavnih ljepotica nije bio gotov, očito dok se obje nisu "ohladile" od poznatog momka.

Bella i Selena više navodno ne žele nikakve drame u svom životu po pitanju zajedničkog bivšeg jer se kreću u istim krugovima. Bellina sestra Gigi bliska je prijateljica s Taylor Swift, koja je pak jedna od najboljih prijateljica Selene Gomez.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa +0 Dua Lipa Celebrity Pop zvijezda pozirala u bijeloj majici bez grudnjaka nakon što se pohvalila da će postati teta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene