Opa!

Selena Gomez oduševila je besprijekornom pojavom na humanitarnom događanju

Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 1 Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 3 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 3 +19 Selena Gomez - 4 Galerija

Selena Gomez gostovala je na prikupljanju sredstava Rare Impact Funda za potporu mentalnom zdravlju mladih u Los Angelesu.

Pjevačica i glumica Selena Gomez mamila je poglede na humanitarnom događaju za koji je odjenula dugu elegantnu haljinu. 

Pozirala je u dugoj srebrnoj haljini s detaljem cvijeta oko vrata koja je sjajno naglasila njezinu vitku figuru. Kosu je raspustila te lijevu stranu zabacila iza uha pa su do izražaja došle i viseće srebrne naušnice.

Pred paparazzima je izgledala nasmiješeno, a na događaj je došla sama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sᴜɴsʜɪɴᴇ (@sgxorare)

Inače, Selenin izgled je tijekom posljednjih nekoliko godina česta tema medija i njezinih obožavatelja, a ona se nikada nije sramila pokazivati svoje sitne nesavršenosti, a progovorila je o tjelesnoj težini i dijagnozama s kojima mora živjeti. Naime, dugo se vremena borila s depresijom i anksioznošću, a lijekovi koje je uzimala ostavili su traga na njezinu izgledu, no i danas nosi titulu omiljene slatkice koju je dobila još kao Disneyjeva zvijezda.

Na njoj je posljedice ostavio i bolan prekid s Justinom Bieberom, no nakon duge borbe njezin život ponovno je dobio smisao, počela je ponovno glumiti i pojavljivati se u javnosti, a krajem prošle godine snimljena je kako grli Justinovu suprugu Hailey Bieber te su time potvrdile da među njima ne postoje ratne sjekire.

Veza Selene i Justina na van je izgledala kao pravi raj, ali bila je puna uspona i padova, zbog kojih su na kraju i prekinuli. Nakon Justina utjehu je tražila u drugim muškarcima, ali nijedna njezina veza nije dugo potrajala. 2017. godine bila je s glazbenikom The Weekndom, a u rujnu iste godine morala je na hitnu transplantaciju bubrega i nedugo nakon toga su prekinuli. Kasnije se šuškalo da izlazi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom, pa čak i Chrisom Evansom, ali niti jedna od navodnih romansi nije bila potvrđena.

  1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Afrika - 5 Sandra Afrika - 3 Sandra Afrika - 4 Sandra Afrika - 1 +21 Sandra Afrika - 2 Celebrity Velika turbo-folk zvijezda objavila fotke na kojima se izvija u badiću, a na stražnjici ima otiske ruku: "Čije su to šake u pitanju?"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Lepa Brena na vjenčanju Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića +25 Vjenčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića Zanimljivosti Pogledajte kako je na vjenčanju Aleksandre Prijović izgledala njezina svekrva Lepa Brena, jednim detaljem ukrala je show!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene