Prezgodna!

Heidi Klum istaknula manekensku figuru u haljini sa seksi prorezima preko cijele figure

Heidi Klum Heidi Klum Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 2 Heidi Klum +0 Heidi Klum Galerija

Heidi Klum oduševila je seksipilnim izgledom u haljini s prorezima koja je otkrila sve njezine savršene dijelove tijela!

Manekenka Heidi Klum zasluženo slovi za jednu od najseksipilnijih žena svijeta, a to je dokazala u jednom holivudskom restoranu na Dolce&Gabanna zabavi.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

Heidi je za prigodu odjenula blještavu kratku haljinu koja je imala duge rukave, ali je pokazala sve ono što je potrebno pokazati na zavidnoj liniji manekenke.

Po sredini tijela haljina je imala prorez koji su držale tanke špagice, a haljina je bila dovoljno duga da prekrije najintimnije dijelove, a opet dovoljno kratka da pokaže Heidine duge vitke noge.

Heidi je pokazala i otkrivena leđa, a mali dio pokušala je sakriti dugom plavom kosom.

Heidi Klum nerijetko na Instagramu objavljuje golišave fotografije te ponosno ističe svoje utegnuto tijelo, a često je fotka i 16 godina mlađi suprug Tom Kaulitz, član popularne grupe Tokio Hotel, s kojim je u braku od 2019.

Prije Toma Heidi nije baš imala sreće u ljubavi, a iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada. Manekenka iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza.

Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine, zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala.

Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije u Meksiku. Glazbenik je priznao Leni kao svoju kćer, a i manekenka i dandanas inzistira na tome da je on otac njezina prvog djeteta, što najbolje govori o tome kako se Flavio nije nimalo iskazao u toj ulozi. Zajedno su dobili još troje djece, a razveli su se 2014. godine.

Manekenkin ljubavni život tu nije stao pa je novu ljubav pokušala pronaći u svom tjelohranitelju Martinu Kristenu, ali nakon dvije godine i njihovoj je vezi došao kraj.
2017. ljubila je i trgovca umjetninama Vita Schnabela, ali ''zauvijek sretni'' nije bilo suđeno ni ovoj vezi.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić i ELFSI Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 4 +7 Mia Negovetić i njezin partner - 1 Celebrity Našu pjevačicu koja je odrasla pred očima javnosti više nije lako prepoznati, a sad se pohvalila i seksi ukrasom na tijelu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene