S Livakovićem ima posebnu vezu

Saša Matić zbog Vatrenih odgodio koncert u Splitu: "Dao Bog da Hrvatska osvoji finale pa da proslavimo kako spada"

Saša Matić - 2.koncert - 13 Saša Matić - 2.koncert - 13 Božidar Banov 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Matić Saša Matić - 2.koncert - 11 Saša Matić - 2.koncert - 12 Saša Matić - 2.koncert - 13 Saša Matić - 2.koncert - 14 Saša Matić - 2.koncert - 16 Saša Matić - 2.koncert - 15 Saša Matić - 2.koncert - 17 Saša Matić - 1 Saša Matić - 2 +19 Saša Matić - 3 Galerija

Zbog nogometne euforije odgađa se druga večer Extra koncerta godine Saše Matića "Dva života" u splitskoj Spaladium areni, iza kojega stoji Extra FM. Razloge odgode objasnio je sam pjevač poznat, između ostalog, i po tome što je pjevao na svadbama nekih hrvatskih reprezentativaca.

Prva večer Extra koncerta godine održat će se prema planu ove subote, 17. prosinca, a druga se odgađa s 18. na 29. prosinca. Tim povodom oglasio se i pjevač, koji u Splitu prodajom ulaznica ruši rekorde.

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović, Saša Matić Kakvo iznenađenje! Prije Brene, Prijović se na koncertu pridružila velika srpska zvijezda za koju se prošle godine u Areni tražila karta više!

"S obzirom na to da je Hrvatska ostvarila veliki uspjeh, svi se nadamo, i ja odavde iz Beograda, a vi pogotovo, tom velikom finalu. Moj tim i ja zajedno smo odlučili da vas malo rasteretimo, da pratimo to finale onako kako treba i da umjesto 18. prosinca, za kad je bio zakazan drugi koncert, sviramo 29. prosinca u Spaladium areni", objasnio je za Extra FM Saša Matić.

Finale će pratiti u Splitu.

"Bit ću s vama i uz vas tog 18. prosinca. Dao Bog da Hrvatska osvoji finale pa da svi zajedno to proslavimo onako kako treba", poručio je.

Osvrnuo se i na današnji sraz Hrvatske i Argentine, a otkrio je i tajnu posebne veze s hrvatskim reprezentativcima.

"Iskreno se radujem pobjedi Hrvatske. Smatram da sam u Hrvatskoj uvijek dobrodošao i da sam tu na svom terenu, a razlog više je što sam praktički mnogima iz reprezentacije svirao i na svadbi. Ja sam svirao i Livakoviću. Stvarno bih volio da pobijedite Argentinu, da se plasirate u finale i osvojite Svjetsko prvenstvo", izjavio je.

Ispričao je i što priprema za svoju prvu večer Extra koncerta godine "Dva života" u splitskoj Areni koja će se održati ove subote, 17. prosinca.

"Bit će malo drugačije nego u Zagrebu, ali o tom potom. Moramo još posložiti repertoar do kraja. Svakako će biti dobra energija i dobra svirka. Obećavam vam provod kakav je bio u Zagrebu, a pokušat ćemo da bude i još bolji", najavio je.

Kupljene ulaznice za 18. prosinca vrijede i za 29. prosinca. Onima kojima novi termin ne odgovara bit će vraćen novac, a povrat je moguć od danas do 23. prosinca. S druge, pak, strane, svi kojima 29. prosinca bolje odgovara još stignu nabaviti svoju kartu preko sustava Adriaticket.

Kakav ih spektakl očekuje, mogu vidjeti u videu snimljenom u listopadu u Areni Zagreb, koju je Matić rasprodao dva dana zaredom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Mamić - 27 Marina Mamić - 17 Marina Mamić - 18 Marina Mamić - 19 +24 Marina Mamić - 20 Zanimljivosti Naša vizažistica zadivila transformacijom u Livakovića i Dalića, ovo morate vidjeti jer sličnost je nevjerojatna!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Krklec, MasterChef - 1 Tihomir Krklec, MasterChef - 2 Tihomir Krklec, MasterChef - 3 Tihomir Krklec, MasterChef - 4 +19 Tihomir Krklec, MasterChef - 5 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene