Zajednički koncert

'Severina ima posebnu energiju koja mi odgovara'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Povodom zajedničkog koncerta Severine i Saše Matića 19. prosinca 2014. u Areni Varaždin, poznati pjevač izdvojio je malo vremena i odgovorio na nakoliko naših pitanja.

1. Kako ste ostvarili suradnju sa Severinom? Jeste li odmah znali da pjesmu „More tuge“ želite otpjevati u duetu s njom?

Pogledaj i ovo Saša Matić prekrasne! Kćeri Saše Matića prave su ljepotice: Svoj život skrivaju, a njihov izgled očarao je javnost diljem regije

Severina i ja smo se upoznali jednom prilikom, preko njene sestre Marijane koja živi u Beogradu, a moje dobre prijateljice. Cjenim njen rad, profesionalizam, a sada kada sam je i sam upoznao, moram priznati da ima posebnu energiju koja mi odgovara. Kada sam završio glazbu za pjesmu 'More tuge' i kada je moj prijatelj Miloš završio tekst, odmah sam znao da smo dobitna kombinacija Severina i ja za tu pjesmu.

Severina i Saša Matić u Areni Varaždin 19. prosinca: 'To će biti koncert sa lepezom emocija'

2. Bliži nam se vaš zajednički koncert. Što pripremate za publiku u Varaždinu? Što vi očekujete, a što publika može očekivati od vas?

Bliži se koncert u Varaždinu kojem se jako veselim. Siguran sam da će publika uživati u hitovima moje drage prijateljice i mene, a ja obećajem da ćemo dati sve od sebe da publici koja dođe koncert, 19.12.2014., u Areni Varaždin, ostane u sjećanju po dobroj atmosferi, dobroj zabavi i pozitivnoj energiji, bit će to divna noć.

3. Imate veći broj hitova iza sebe i stvarate nove. Jeste li mogli predvidjeti da će i „More tuge“ postati ogroman uspjeh?

Drago mi je da pubilka voli moje pjesme i uvijek se radujem novoj svirci, koncertu. To je poseban osjećaj. Pjesma More tuge je jedna od prvih koju sam skladao i drago mi je da smo je baš Severina i ja otpjevali. Važno je da vjerujete i da dajete cijeloga sebe u posao koji radite. Ja sam takav, a rezultat je publika koja prihvati pjesmu i pjeva je. More tuge je takva pjesma.

4. Kad birate pjesme koje ćete pjevati, vežete li se za njih kao za nešto što vas opisuje ili je ipak riječ o želji za novim hitom?

Meni osobno treba dugo da se odlučim kada i koju pjesmu ću otpjevati. Volim balade, ali morate imati i dobru brzu pjesmu, pjesmu za zabave, klub. U pjesmu moraš vjerovati da bi je snimio i pustio u eter. Uvijek se konzultiram sa svojim suradnicima, prijateljima, volim čuti njihovo mišljenje ali sam svjestan da samo ja odlučujem na kraju.

5. Posljednji studijski album izdali ste prije tri godine. Ima li novosti po tom pitanju?

Da, skoro četiri godine. Album je pri kraju, a uskoro će ugledati svjetlo dana.

6. Još jedna godina je na isteku, što je obilježilo vašu 2014. godinu na poslovnom planu?

S ponosom mogu reći da mi je 2014. bila uspješna poslovna godina, puno koncerata, svirki, turneja, duet sa Severinom, završetak novog albuma. Nadam se uspjehu i u 2015. što svima vama od srca želim. Voli vas Saša Matić. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene