SFF

Nakon nje ostao je samo očaj i životi zapetljan u čvor

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Natjecateljski program – Igrani film donosi prvu svjetsku premijeru ove godine. Riječ je o filmu ČVOR, turskog reditelja Tunça Davuta.

Kao sezonski radnici u šumarstvu, braća Kemal i Cemal su suočeni sa neizvjesnom budućnošću i životom u kući koju su naslijedili od oca smještenoj na rubu jednog sela na zapadu Turske uz obalu Crnoga mora.

Pogledaj i ovo showbuzz Sarajevo Film Festival 2015 Benicio Del Toro dobitnik Počasnog Srca Sarajeva 21. Sarajevo Film Festivala

Neovisnost Slovenije 1991. označila je početak raspada bivše Jugoslavije

Sa namjerom da započne novi život, čestita žena Nalân jednoga dana dolazi živjeti sa Kemalom i ubrzo se počinje ponašati kao u vlastitoj kući.

Iako njena nazočnost tješi Cemala, koji je potresen nedavnom smrću svoje majke, ono istovremeno produbljuje postojeći jaz između dva brata.

Neodlučna da ode ili ostane, Nalân postaje sve sklonija Cemalovoj suosjećajnoj prirodi. Zatečeni u toj nerazmrsivo zapletenoj situaciji, troje protagonista sve dublje tonu u vlastiti očaj. U nadi da će se uspjeti pomiriti nakon što ih Nalân napusti, braća nastavljaju živjeti kao dva stranca koja dijele istu kuću.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene