Ona je čudo

Zaludila je Hrvatsku vještinom "miješanja" bujne guze, a sada se okušala u novom izazovu

Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (Foto: Instagram) Sarah Seifert (FOTO: Privatni album) +0 Sarah Seifert (Foto: Instagram) Galerija

Sarah Seifert proslavila se kao najbolja hrvatska twerkerica, a sada je zamalo postala i Kraljica Hrvatske.

Šira hrvatska javnost upoznala je, našu danas najpopularniju, twerkericu Sarah Seifert 2017. godine u showu "Supertalent" gdje se predstavila plesom i bujnom pozadinom, koja je naročito zapela za oči muškom dijelu publike.

Pogledaj i ovo Sarah Seifert (Foto: Anamaria Batur) Za maštanje Njezine vruće fotografije i ples i danas su san mnogih muškaraca: "Tvoju ljepotu ništa ne može zamijeniti"

Vrući plesni nastupi ove ljepotice zapalili su internet i zaintrigirali javnost, pa je Sarah u rekordnom roku stekla mnoštvo vjernih obožavatelja i pratitelja, a danas pleše po noćnim klubovima i pojavljuje se u videospotovima. Iako joj je karijera procvala, lijepa Sarah sada se odlučila okušati u novom izazovu. 

Naime, natjecala se za titulu Kraljice Hrvatske u Rovinju, a osvojila je onu kraljice medija. U Rovinju se održao izbor ljepote koji je okupio brojne dame koje su željele osvojiti barem neku od utješnih titula, ako već ne onu glavnu, koja je na kraju pripala Maji Lončarević. 

Izbor kraljice Hrvatske nije se održavao nekoliko posljednjih godina, a upravo će naša zemlja biti domaćin sljedećeg izbora Kraljice svijeta. Za prestižnu titulu borilo se 12 ljepotica iz raznih dijelova Hrvatske.

Očito je Sarah svojom ljepotom i šarmom uspjela zadiviti stručni žiri u jednakoj mjeri u kojoj svakodnevno oduševljava svoje fanove.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jos jednom hvala! Zbog vas sam postala kraljica medija i samnom je kraljica elegancije Petra!! . . . . . . #sarahseifert #dress #girls #fashion #models #queenofcroatia

Objavu dijeli SARAH (@sarah_seifert_official)

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +2 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Celebrity Majka slavnog glumca koja se bliži 100. rođendanu danas žali zbog operacija kojima se željela uljepšati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene