32 godine razlike

Oduvijek je voljela starije žene: Slavna glumica ponosno prošetala sa 75-godišnjom partnericom

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 1 Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 3 Sarah Paulson i Holland Taylor (Foto: Profimedia) - 2 +0 Sarah Paulson Cherry Jones (Foto: Getty) Galerija

Između glumačkog para Sarah Paulson i Holland Taylor čak su 32 godine razlike.

Duo se sinoć pojavio u skupocjenim crnim haljinama na 70. dodjeli televizijskih nagrada Emmy.

Pogledaj i ovo Holywood - 2 ''nisam ovo očekivao...'' Holivudske zvijezde u Osijeku: Glumci opčinjeni hranom, poviješću i ženama!

Radi se o 43-godišnjoj glumici Sarah Paulson i njezinoj 75-godišnjoj djevojci Holland Taylor, koja je najpoznatija po ulozi u hit-seriji "Dva i pol muškarca".

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Pažnju s njihove veze nije odvukla ni dekoltirana haljina Oscara de la Rente koju je nosila Sarah, kao ni njezin Emmy koji je dobila za ulogu u seriji "The Practice".

Unatoč razlici od čak 32 godine, glumice su u sretnoj i stabilnoj vezi od 2015. godine. "To je najljepša stvar koja mi se mogla dogoditi u životu", rekla je Taylor u jednom intervjuu, priznajući da se godinama borila s depresijom, a ljubav ju je napokon izvukla.

Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Sarah Paulson Holland Taylor (Foto: Getty) Foto: Getty

Glumica je također rekla da razmišljaju o vjenčanju, no poručila je i kako ne želi da njezina seksualnost postane "politička stvar".

Sarah Paulson Cherry Jones (Foto: Getty) Sarah Paulson Cherry Jones (Foto: Getty) Foto: Getty  

S druge strane, njezina puno mlađa izabranica još je 2004. godine priznala svoju seksualnu orijentaciju, dok je još bila u vezi s 61-godišnjom glumicom Cherry Jones.

Čini se kako su starije žene njezin odabir, a duo ne skriva koliko se voli. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene