Prezgodna!

Srpska pjevačica koja je pažnju privukla vrućim scenama s Frankom Batelić pjevala u kompletiću koji je puno otkrio!

Sara Jo - 2 Sara Jo - 2 Antonio Ahel/ATAImages 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Jo - 3 Sara Jo - 1 Sara Jo - 3 Sara Jo - 2 Sara Jo - 1 Sara Jo - 4 Sara Jo - 1 Sara Jo - 4 Sara Jo - 6 Sara Jo - 2 +3 Sara Jo - 3 Galerija

Sara Jo u sićušnom kompletiću nastupila u Beogradu te sjajnom izvedbom podigla atmosferu na događanju!

Srpska pjevačica Sara Jo nastupila je na promociji pića u Beogradu, a za svoj nastup odabrala je ljubičasti šljokičasti kompletić koji je otkrivao njenu guzu.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Sara Jo - 2 Dvije prijateljice! Franka Batelić posvetila je emotivan opis omiljenoj regionalnoj pjevačici koja joj je velika podrška: ''Ova Škorpionka došla je...''

Gornji dio kompletića bio je poput topa s dugim rukavima, a za frizuru je odabrala sada već prepoznatljiv oblik koji je postao i njen imidž, bob ošišanu kosu.

Sara je sa svojim plesačicama izvela nekoliko svojih pjesama, a sjajnim plesom i koreografijama dodatno su poboljšale atmosferu na događanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Sara je nedavno objavila i novi singl ''Divlja'' koji je oborio sve rekorde slušanosti, a spot za pjesmu danima je bio tema razgovora zbog ''krvavih'' i mučnih scena koje su izazvale lavinu reakcija.

Podsjetimo, Sara se ove godine natjecala na srpskoj inačici Dore ''Beoviziji'' nadajući se kako će Srbiju predstavljati na Euroviziji s pjesmom ''Muškarčina'', ali pobjedu je odnijela Konstrakta s pjesmom ''In corpore sano'' s kojom je završila na visokom 5. mjestu u finalu ovogodišnjeg Eurosonga.

Sara Jo prije nekoliko je mjeseci izbacila i singl s našom pjevačicom Frankom Batelić ''On'', a dvije ljepotice savršeno su se snašle u duetu koji je u kratko vrijeme skupio preglede, a trenutno ima preko dva milijuna pregleda.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Senka Bulić i Damir Josipović Senka Bulić i Damir Josipović Senka Bulić i Damir Josipović Senka Bulić i Damir Josipović +3 Senka Bulić Celebrity Glumica Senka Bulić u izlasku s 18 godina mlađim partnerom, u javnosti ih rijetko viđamo skupa

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Grgurić - 6 Iva Grgurić - 5 Iva Grgurić - 2 Iva Grgurić - 4 +2 Iva Grgurić - 3 Celebrity Hrvatica koja je pobijedila u srspkom showu mami muške uzdahe, a evo i što ona kaže tko kod nje ima šanse

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene