Mamila ga u sobu?

Atraktivna članica popularnog benda progovorila o seks skandalu: "Ja sam takva, druželjubiva"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sanja Vučić iz benda Hurricane nastupila je na Eurosongu prije četiri godine, kada je navodno pokušala zavesti Britanca Joea Woolforda.

Ženska skupina Hurricane odnijela je pobjedu na ovogodišnjoj Beoviziji i osigurala odlazak na Eurosong koji će biti održan u Rotterdamu. Od tada mediji u regiji ne prestaju pisati o atraktivnim članicama skupine - Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević.

Pogledaj i ovo Hurricane Sve su razočarale Uraganke su uvijek izgledale kao dobitna kombinacija, ali sada im se svi čude i pišu da su katastrofa: "Što to imaju na sebi?"

Dodatnu pažnju privlači Sanja obzirom na to da je ona prije četiri godine samostalno nastupila na Eurosongu, kada je imala potpuno drugačiji imidž i kada se našla na naslovnicama britanskih medija koji su tvrdili da je pokušala zavesti njihova predstavnika Joa Woolforda.

Naime, The Sun je pisao da je Sanja pozvala Joea u svoju hotelsku sobu na intimno druženje, te da ga je uhodila, što je ona pak opovrgnula i pokušala objasniti situaciju.

"On stvarno nije moj tip. Pogledajte mog dečka, i usporedite ga s Joeom, to nije to. Mi smo se družili tamo, provodili smo vrijeme zajedno, ne samo on i ja, imao je on i kolegu. Ja sam takva, druželjubiva", izjavila je Sanja za srpski Kurir.

"Joe ima taj bejbi fejs, onako djetešce, ne sviđaju mi se takvi muškarci", zaključila je pjevačica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene