Prelijepa dama

Naša glumica koja je uvrštena u najljepše žene svijeta objavila je fotku kojom je potvrdila zašto je krasi ta titula!

Sanja Vejnović Sanja Vejnović Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović i Goran Mećava Sanja Vejnović +0 Sanja Vejnović Galerija

Sanja Vejnović uživa na godišnjem odmoru u Dubrovniku, a od tamo je podijelila selfie koji potvrđuje titulu jedne od najljepših žena svijeta.

Naša glumica Sanja Vejnović uživa na ljetnom odmoru u Dubrovniku, a od tamo je podijelila selfie na kojem je potvrdila titulu jedne od najljepših žena svijeta.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

Naime, fotkala se na balkonu s pogledom na grad, a na sebi je imala bijelu lanenu košulju i plavi lančić koji je uskladila s visećim naušnicama. Djelovala je vrlo ozbiljno, a do izražaja je posebno dolazio njezin svijetlo crveni ruž i zelene oči.

U opisu je napisala: "Dubrovnik" te dodala emotikon srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

"Ozbiljna i lijepa", "Posebna ljepotica", "Sanjić,predivna si", "Što si lipa", "Ljepotica", pisali su joj njezini obožavatelji ispod posta.

Objavila je i fotografiju na kojoj roni, a pratitelji su joj pisali:
"Misice moja svaka čast", "Uvijek je lijepo vidjeti nekog tko zna i uživa", "Treba zaštititi te lijepe oči".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Objavila je i fotografiju u jednodijelnom crnom badiću preko kojeg je nosila dugu bijelu lanenu košulju i pokazala ponovno svoju savršenu građu u 60-ima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Obožavatelji su joj poručili:

"Najljepša", "Baš si lipa", "Ljepotica", "Uvijek tako lijepa naša Sanja".

Sanju inače svrstavaju među najljepše hrvatske glumice, a 2012. godine završila je i na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput pokazala kako se njezina obitelj sredila za večernju šetnju i prizorom sve rastopila: "Jedna od najljepših fotkica!''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angela Merkel i Joachim Sauer - 1 Angela Merkel i Joachim Sauer - 2 Angela Merkel i Joachim Sauer - 3 Angela Merkel i Joachim Sauer - 5 +0 Angela Merkel i Joachim Sauer - 4 Zanimljivosti Tko je muž Angele Merkel? I nakon 24 godine braka gleda je jednako zaljubljeno kao prvog dana, a ne zamjera joj ni što je zadržala prezime bivšeg

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene