Već smo se zabrinuli

Salma Hayek javila se iz Splita: Tijekom noćne vožnje brodom poručila "volim te, Hrvatska"

Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) +0 Salma Hayek i Owen Wilson u konobi Fetivi (Foto: Instagram) Galerija

Salma Hayek posljednjih se dana nalazi u Splitu u kojem s kolegom Owenom Wilsonom snima film "Bliss".

Čekao se trenutak kada će se zanosna Meksikanka javiti iz Dalmacije.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 ranije je to mrzila! Salma Hayek nikako se ne može riješiti svog najvećeg poroka, glumicu u ovakvom izdanju nismo navikli vidjeti

Salma Hayek posljednjih se dana nalazi u Splitu u kojem s kolegom Owenom Wilsonom snima film "Bliss".

Iako su ih domaći fotografi pratili na svakom koraku, glumci se nisu javljali obožavateljima na društvenim mrežama iz Lijepe naše, što je posebno bilo neobično za 52-godišnju glumicu.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci Salma je snimala film "The Hitman's Wife Bodyguard" s Ryanom Reynoldsom i Samuelom L. Jacksonom u Rovinju i Zagrebu, a u stankama od snimanja sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom posjetila je i prelijepe Brijune.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you Croatia! 🇭🇷 Te quiero Croatia! #Croatia #blissmovie

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Tada je objavila nekoliko fotografija s atraktivnih lokacija te nahvalila Hrvartsku uzduž i poprijeko svojih više od 10,7 milijuna pratitelja na Instagramu.

Ipak, glumica se sada napokon oglasila iz Splita snimkom na kojoj vozi brod po noći. Iako snimka nema zvuka, izgledalo je kao da se meksička ljepotica odlično zabavlja, a pored fotografije je napisala što misli o našoj zemlji.

"Volim te, Hrvatska", kratko je poručila, dok je njoj holivudska kolegica Zoe Saldana poručila kako je prekrasna. Mi se slažemo s tom tvrdnjom, a moramo primijetiti i kako Salmi itekako dobro stoji boravak na našoj obali. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: Getty Images) +4 Matthew Perry (Foto: AFP) Celebrity Velika televizijska faca šokirala izgledom: Ulicama luta tužnog lica i raščupan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene