zasuli je komplimentima

Glumačka diva pohvalila se fotkom ubojitog dekoltea, svi se slažu da i u 55. godini izgleda senzacionalno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salmu Hayek na Instagramu prati skoro 17 milijuna ljudi, a svoje obožavatelje lijepa glumica redovito počasti fotkama koje ističu njezinu bujnu figuru.

Glumica Salma Hayek (54) od 2020. godine se oprostila u badiću na plaži, a na Instagramu je objavila dvije fotografije zbog kojih je pokupila stotine komplimenata na račun svog izgleda.

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 1 ''ikona!'' Nova fotografija Salme Hayek u badiću ima gotovo pola milijuna lajkova na Instagramu: ''Kako možeš biti tako zgodna?''

"Posljednji dani 2020. Nikada nisam bila zahvalnija na tome da sam zdrava i u kontaktu s prirodom", napisala je bujna glumica u opisu fotografija na kojima je pozirala u ljubičastom badiću koji je istaknuo njezino bujno poprsje.

"Isuse Kriste", "Stariš li ti ikada?", "Prekrasna si, tebi ne treba fotošop", "Izgledaš puno mlađe", "Nevjerojatna si", samo su neki od komentara njezinih pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Salmu inače na Instagramu prati skoro 17 milijuna ljudi, a ona redovito objavljuje fotke svoje savršene figure. Lijepa glumica je od 2009. u braku s francuskim poduzetnikom, milijarderom Françoisom-Henrijem Pinaultom (58), s kojim je dobila kćer Valentinu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirna Berend (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Bivša voditeljica po drugi put ostala bez doma: "Grade moj voljeni, sve smo ostavili iza sebe slomljeno"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene