Istaknula obline

Bogati dekolte Salme Hayek itekako je dolazio do izražaja u raskošnoj haljini koju je nosila, pa nije mogla izbjeći znatiželjne poglede!

Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek i Antonio Banderas Salma Hayek i Antonio Banderas Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 6 Salma Hayek - 7 +19 Salma Hayek - 8 Galerija

Salma Hayek mamila je poglede i uzdahe u prekrasnoj plavoj haljini princeza-kroja, a odjenula ju je za premijeru filma "Mačak u čizmama: Posljednja želja".

Brazilska glumica Salma Hayek (56) izgledala je besprijekorno u svečanoj i raskošnoj haljini koju je odjenula za premijeru svojega novog filma. 

Pogledaj i ovo Salma Hayek - 2 "Wow, superžena" Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

Pozirala je sretno i nasmiješeno u društvu kolege glumca Antonija Banderasa (62).

Na plavom tepihu svu pažnju privukla je upravo na sebe jer je odjenula haljinu poput one koju nosi princeza Pepeljuga. Naime, riječ je o haljini čija dužina ide sve do poda, a gornji dio preplavljen je svjetlucajućim detaljima. Srcoliki dekolte naglasio je njezino bogato poprsje, a donji dio tila koji se protezao u širinu dao je dodatni luksuz samoj kreaciji. 

Tamne nijanse na očima istaknule su Salmine smeđe oči, a bež nijansa ruža savršeno se uklopila i malo ublažila završni izgled. Lagani valovi u kosi i minijaturne srebrne naušnice začinile su već dovoljno elegantan stajling. 

Glumac Antonio za tu prigodu odabrao je crne elegantne hlače, bordo dolčevitu te je na nju odjenuo tamnoplavu kožnu jaknu. Cijeli outfit zaokružio je parom tamnoplavih espadrila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Digital Spy (@digitalspy)

Okupljajući se za grupna snimanja, drugi članovi glumačke postave u nadolazećem filmu koji izlazi 21. prosinca također su se pojavili na događaju.

Brazilski glumac Wagner Moura, koji u igranom filmu glumi Velikog zlog vuka, nosio je crno odijelo i smaragdno zeleni sako.

Podsjetimo, glumica je u braku s milijarderom Francoisom-Henrijem Pinaultom (60). Par se počeo viđati 2006. godine, a godinu kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome. Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali su se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je održano i u Veneciji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Lionel Messi Luka Modrić i Lionel Messi Lionel Messi +11 Marko Livaja i Leo Messi Celebrity Messija na utakmici s Hrvatskom kamere uhvatile u nezgodnom trenutku, gledatelji ostali u nevjerici: "Morali smo to gledati punih 10 sekundi!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll s dečkom - 1 Ivana Knoll s dečkom - 2 Ivana Knoll s dečkom - 3 Ivana Knoll s dečkom - 4 +25 Ivana Knoll s dečkom Celebrity Pogledajte kako izgleda dečko Ivane Knoll, danas ga skriva, no prije je često objavljivala njihove zajedničke fotke!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene