Pogledajte slike

Po prvi puta primio sina u naručje: 'Svi smo presretni!!!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dječak je rođen noćas u bolnici u Londonu, a Coleen i Wayne Rooney dali su mu ime Klay.

Tijekom utorka nogometaš Manchester Uniteda, Wayne Rooney i njegova supruga Coleen dobili su drugog sina. Coleen je u ranim jutarnjim satima donijela prinovu u bolnici u Londonu.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

Već tijekom dana par je na Twitteru objavio slike s prinovom, a nogometaš je drugog sina primio u naručje i pozirao sa svojom obitelji.

>> Nogometaši Manchester Uniteda partijali do 6 ujutro!

Dječak je dobio ime Klay Anthony Rooney, a par već ima 3-godišnjeg Kaija. 'Naš predivni sin Klay Anthony Rooney rođen je u 2.11 sati. I mama i dijete su dobro, svi smo presretni!!!', objavio je Wayne na svom Twitter profilu, a vijest je uskoro objavila i majka Coleen.

'Rodio se naš prekrasn sin Klay Anthony Rooney. Svi smo tako sretni i on dobro napreduje', napisala je ponosna mama, a brojne žene nogometaša odmah su joj i čestitale.

Coleen je prije nekoliko tjedana u jednom intervjuu izjavila kako bi voljela imati veliku obitelj. 'Voljela bih imati troje ili četvero djece, ne bih imala ništ aprotiv toga da budem mama puno radno vrijeme', izjavila je Coleen koja se već neko vrijeme bavi dizajniranjem.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene