Nije mu lako

Ovako to izgleda kad 72-godišnji roker trči za blizankama koje je dobio s puno mlađom ljepoticom

Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ronnie Wood u  parku (Foto: Profimedia) Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) Ronnie Wood u parku (Foto: Profimedia) Mick Jagger (Foto: Getty Images) Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Ronnie Wood (Foto: AFP) Ronnie Wood (Foto: AFP) +0 Ronnie Wood (Foto: AFP) Galerija

Slavni član Rolling Stonesa Ronnie Wood (72) uhvaćen je u igri sa svojim kćerima blizankama kojima su tek tri godine... Prema fotkama, reklo bi se da mu je igra prisjela.

Ronnie Wood, slavni član megapopularne grupe Rolling Stones, u svojoj 72. godini vodi intenzivan obiteljski i poslovni život.  

Pogledaj i ovo Rolling Stones (FOTO: Getty) Tu i tamo vino ili pivo Keith Richards više ne pije puno: ''Zasitio sam se, zanimljivo je svirati trijezan''

Poslovni uspjeh ovog glazbenika započeo je davne 1975. kada je postao član Rolling Stonesa, kojima je ostao vjeran do danas. Iako i dalje održava koncerte i aktivno nastupa, trenutačno je turneja Rolling Stonesa stavljena na čekanje zbog operacije srca Micka Jaggera. 

Iako to zvuči kao loša vijest, barem je dodatno slobodno vrijeme omogućilo Ronnieju da provede više kvalitetnih trenutaka sa svojom obitelji. 

Ronnie ima šestero djece. Dva sina dobio je sa svojom prvom ženom Krissy, bivšom manekenkom s kojom je u braku bio između 1971. do 1978. Za to vrijeme svoju je tadašnju suprugu varao s Pattie Boyd, bivšom ženom Georgea Harrisona. 

1985. Ronnie se opet oženio i u drugom braku dobio još dvije kćeri, a posvojio je i sina svoje tadašnje supruge. 

Obiteljsku sreću Wood je napokon pronašao skrasivši se treći put 2012. godine, i to sa Sally Humphreys, vlasnicom kazališne produkcijske kuće. Četiri godine kasnije glazbenik je dobio još dvije kćerkice, blizanke Gracie Jane i Alice Rose, i to samo jedan dan prije svoga 69. rođendana. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing @sallywood1 the happiest of birthdays! ❤️❤️❤️❤️❤️🎂😍😘😃😍🎂❤️❤️❤️❤️❤️

Objavu dijeli Ronnie Wood (@ronniewood)

Sudeći prema fotografijama koje su paparazzi snimili u Bostonu, Ronnie vodi vrlo aktivan obiteljski život te je tata koji je posvećen odgoju i provođenju vremena sa svojim trogodišnjakinjama, ali.... Možda ga igra malo iscrpljuje?

U dobi od 72. godine Ronnie izgleda kao da mu nije baš do jurcanja po parku za trogodišnjakinjama, pa se tako u jednom trenutku čak i primio za glavu od iznemoglosti. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton (Foto: Getty Images) Nicki Minaj i Lewis Hamilton (Foto: Instagram) +6 Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Celebrity "Lovac na manekenke" ponovno osvaja: Višestruki svjetski prvak pokazao svoju u lateks utegnutu djevojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene