Tulum za pamćenje

Rock spektakl uz Psihomodo pop i Let3 na Bundekfestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rasplesali tisuće fanova u prekrasnoj koncertnoj areni na Bundekfestu!

Rock legende Psihomodo pop i Let3 sinoć su rasplesali tisuće fanova okupljenih u prekrasnoj koncertnoj areni na Bundekfestu! Oduševljeni ljubitelji pravog rock zvuka pjevali su i plesali do kasnih večernjih sati a najveći hitovi popularnih zagrepčana i riječana orili su se jezerom Bundek. Psihomodo pop otvorio je koncert a Frida, Donna i Ja volim samo sebe samo su dio sjajnog repertoara koji je sinoć zagrijao zagrebačku publiku. Riječki Let3 zatvorio je rock spektakl te na najljepši način dokazao da rock itekako živi u najvećoj hrvatskoj metropoli.

Pogledaj i ovo Severina Bilo je to prije 17 godina! Zbog pobjede Leta 3 na Dori jednu staru Severininu pjesmu sada svi spominju, a oni su bili i njezini favoriti!

Večeras nas na glavnoj festivalskoj pozornici očekuje koncert sarajevske legende Dine Merlina. Nakon izuzetno uspješne turneje u SAD-u i Kanadi, Dino Merlin dolazi i u Zagreb kao glavna zvijezda ovogodišnjeg Bundekfesta. Nakon redom rasprodanih koncerata u New York-u, Torontu, St. Louis-u i čak dva koncerta u Chicagu, karavan zvan Hotel Nacional se vraća na europsku pozornicu, u Zagreb na Bundekfest.

Dođite na koncert na Bundekfestu u petak, 3. listopada!

“S nestrpljenjem očekujem Bundekfest! Ovo je za mene još jedan novi zub na zupčaniku i jedna nova avantura. Osjećam ponovno titranje duše, onaj lijepi osjećaj između treme i nade, i ponos što ponovo imam priliku i čast da sviram pred svojom zagrebačkom publikom.“ – izjavio je Dino Merlin ususret koncertu.

Bundekfest 2014. posljednjeg dana, u nedjelju 05. listopada, svim posjetiteljima poklanja kazališne spektakle Jalta Jalta i Muke po Iveku. Na velikoj će se festivalskoj pozornici u 20.30 sati prikazati najgledaniji hrvatski mjuzikl svih vremena Jalta Jalta, dok će na maloj pozornici u 17.30 sati biti izvedena predstava Muke po Iveku. Zbog zdravstvenih problema glumca Zijaha Sokolovića, jučer najavljena predstava CABAres, CABArei je nažalost otkazana.

Ulaznice za koncert Dine Merlina mogu se kupiti po cijeni od 40 kn u sustavu ulaznice.hr (www.ulaznice.hr//r/bundekfest) ili na blagajnama Bundekfesta na dan koncerta. VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene