Nekad je osvajao ljepotice!

Brat slavnih sestara godinama se skriva od medija zbog kila koje je nakupio, no sad je nakon dugo vremena objavio svoju najnoviju fotku!

Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Rob Kardashian (Foto: Getty Images) +0 Rob Kardashian (Foto: Getty Images) Galerija

Rob Kardashian napravio je veliki tulum povodom petog rođendana svoje kćerkice Dream, no svi su gledali samo u njega.

Brat slavnih sestara iz klana Kardashian-Jenner, 34-godišnji Rob Kardashian, organizirao je raskošnu proslavu petog rođendana svoje kćerkice Dream, a na tulumu su bili brojni članovi slavne obitelji skupa sa svojom djecom. Najviše pažnje medija privukao je sam Rob, a na fotki koju je objavio na Instagramu pokazao je vidno mršaviju figuru.

Pogledaj i ovo Rob Kardashian (Foto: Instagram) I dalje se skriva Bio je zavodnik koji je osvajao lijepe i uspješne žene, a onda je naglo nestao iz javnosti pa šokirao transformacijom

Kardashian je pozirao s Dream u svojoj kući te je pokazao kako ju je uredio za proslavu, ali pokazao je i koliko je smršavio.

Svi su brujali o njegovoj transformaciji još početkom ove godine, kada se pojavio u epizodi showa "Keeping Up With Kardashians". Mnoge je to iznenadilo jer je Rob posljednjih nekoliko sezona vrlo rijetko dolazio pred kamere.

Naime, Rob je nakupio višak kilograma te je obznanio da je vrijeme za zdravije promjene u životu. Smanjio je konzumaciju brze hrane i alkohola te se pokušava posvetiti sebi daleko od očiju javnosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Kardashian, dream daddy (@robkardashianofficial)

Čini se kako je interes medija za njegov život veći time što se on sve manje pojavljuje pred kamerama. Nedavno se pisalo i novoj ljubavi koju je pronašao s influencericom Aileen Gisselle, nakon što je ona objavila snimku s njihova spoja te su svi počeli pričati da su već neko vrijeme zajedno, no Rob to nije potvrdio. O privatnom životu je rijetko govorio, pogotovo nakon što se razišao od bivše zaručnice Blac Chyne. Prije nje u vezi je bio s pjevačicom Ritom Orom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +5 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity Uskočila je u minijaturnu haljinicu koja je jedva prekrivala strateška mjesta, no to je nije spriječilo da se zanosno izvija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene