Više otkrila nego sakrila

Nova Playboyeva djevojka? Glumica bujno poprsje pokazala u haljini koja podsjeća na kostim zečica

Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: AFP) Rita Ora (Foto: AFP) Rita Ora (Foto: AFP) Playboy kostim (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Galerija

28-godišnja Rita Ora posjetila je na 72. Filmski festival u Cannesu.

Da se mlada pjevačica posvađala s dobrim stilom, poznato je odavno.

Pogledaj i ovo showbuzz mjere i dalje stroge Jedan od najvećih filmskih festivala u svijetu odgođen za nekoliko mjeseci zbog pandemije koronavirusa

Radi se o britanskoj pjevačici albanskih korijena Riti Ori, koja je posjetila francusku rivijeru tijekom održavanja 72. Filmskog festivala u Cannesu, koji je završio prošlu subotu, i to u jednom od upečatljivijih izdanja, ali ne na dobar način.

Naime, za svoju prvu pojavu na festivalu pjevačica je odabrala bijelu satensku haljinu Andreasa Kronthalera za Vivienne Westwood koja je neodoljivo podsjećala na kostim Playboyevih zečica, samo je ona bila bijele boje te je imala i nešto materijala ispod stražnjice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Gornji dio haljine u obliku korzeta otkrio je Ritino bujno poprsje, dok je asimetrični donji istaknuo vitke noge, pa nećemo pogriješiti ako kažemo kako je haljina više otkrivala nego skrivala. No kod Rite smo na to itekako navikli, iako je imala i dobrih modnih trenutaka.

Na nju je kombinirala bijele cipele s perjem te raskošnu, dijamantnu ogrlicu, a make-up i frizura bili su beprijekorni kao uvijek. Iako je 28-godišnjakinja seksi žena, ni ovim izdanjem nije pretjerano oduševila modne znalce i javnost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Podsjetimo, pjevačica je nedavno imala i kratku aferu s glumcem Andrewom Garfieldom, koja je završila nakon svega nekoliko mjeseci i to navodno na njegovu inicijativu. Bivšem dugogodišnjem dečku holivudske glumice Emme Stone smetala je velika medijska pozornost koju je donosila veza s Ritom, pa se povukao te navodno slomio Riti srce, iako nitko od njih nikada nije komentirao prirodu tog odnosa.

Ako joj je srce i bilo slomljeno, čini se da ga je zaliječila jer je čitavo vrijeme u Cannesu bila fantastične volje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene