Prva pa uspješna

Pobjednica večeri u prozirnom izdanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Održane su prve po redu dodjele nagrade iHeartRadio u Los Angelesu, a pop pjevačica bila je pobjednica večeri.

Provokativna Rihanna voli pokazivati seksepil u svakoj situaciji, a tako je bilo i na sinoć prvim održanim dodjelama nagrada iHeartRadio. No bez obzira na njezine provokacije, nesumnjivo je da RiRi ima hit do hita. Pjevačica je trijumfirala u čak četiri kategorije, za najbolju hip hop pjesmu, pjesmu godine i najbolje obožavatelje. A kući je ponijela i najvažniju nagradu - za umjetnicu godine.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Za Rihannom u mentol zelenom kompletiću su se svi okretali

Nosila je prozirnu čipkanu haljinu dizajnerske kuće Givenchy Couture, no nije to bila elegantna već potpuno punk-rock-gotic verzija s plavim ružem, kožnom jaknom i neobičnom frizurom inspiriranu likom iz serije 'Orange Is The New Black'.

Rihanna se očito jako zabavlja u kojoj se god situaciji nalazi, a oduševljena je bila i time što su joj nagradu uručili TV voditelj Ryan Secreast i latino pop diva Jennifer Lopez.

Rihanna je bila jako sretna što je dobila nagradu, a na putu prema pozornici čak je i zaplesala od sreće.

'Nije lako raditi to što mi radimo. Ima jako puno pritiska i puno ljudi želi da budete nešto što niste. Ja se najbolje osjećam kao ja. Želim zahvaliti svojim fanovima što su me prihvatili i što me podržavaju. Volim vas', poručila je Rihanna.


Rihanna - Artist Of The Year Award...

Slavio je i Pharell Williams. On je dobio nagradu za Inovatora u svijetu glazbe. Na svečanoj dodjeli prvi put je izvedena i pjesma s posthumnog albuma Michaela Jacksona, a pjesmu je predstavio Usher. Najboljom novom glazbenicom proglašena je Lorde, a svečanost je propustila no javila se s Novog Zelanda.

Miley Cyrus ima najbolje stihove u pjesmi Wrecking Ball, a Pitbull i Kesha najbolji duet. Za sve nagrađene zapjevali su i Shakira, Pitbull i mnogi drugi.


Pharrell Williams - Innovators Award & Performs... by IdolxMuzic

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene