Ricky and The Flash

FOTO Jednom davno odrekla se svega kako bi ostvarila slavu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prvi pogled na nadolazeću komediju u kojoj se udružuje čak četvero dobitnika Oscara!

Ne događa se svaki dan da se čak četvero dobitnika prestižne filmske nagrade Oscar nađe u istom filmu. Upravo to će se dogoditi ove godine u komediji RICKY AND THE FLASH koja u rujnu dolazi u domaća kina, a čiju prvu dostupnu fotografiju vam ovim putem predstavljamo.

Pogledaj i ovo showbuzz Izgledaju mlađe VIDEO Vidite li razliku? Hollywoodske dive pod povećalom

Meryl Streep otkrila savjete za bolji i uspješniji život

Radi se o najnovijem filmskom uratku redatelja Jonathana Demmea (dobitnik nagrade Oscar za najbolju režiju filma „Kad jaganjci utihnu“) koji je snimljen prema scenariju Diablo Cody (dobitnice nagrade Oscar za najbolji originalni scenarij za film „Juno“), a u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Meryl Streep (trostruka dobitnica nagrade Oscar – „Kramer protiv Kramera“, „Sofijin izbor“, „Željezna lady“) i Kevin Kline (dobitnik nagrade Oscar za najbolju sporednu mušku ulogu – „Riba zvana Wanda“).

Meryl Streep glumi Rickyrokersku gitaristicu koja se jednom davno odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi, a koja se sada vraća kući kako bi pokušala ispraviti svoje odnose s vlastitom obitelji. Kevin Kline glumi njezinog bivšeg supruga Petea Brummela, a u ostalim ulogama se pojavljuju Mamie Gummer u ulozi njihove kćerke (inače i prave kćerke Meryl Streep u stvarnom životu) te Rick Springfield kao član skupine Flash koji je beskrajno zaljubljen u Ricky.

Iako je do sada nominirana rekordnih 19 puta za nagradu Oscar (teško je vjerovati da će ju u doglednoj budućnosti netko prestići u broju nominacija), zbog netipične uloge i činjenice da se u gotovo svakom filmu u kojem se pojavi snađe kao riba u vodi s razlogom je očekivati da će se Meryl Streep i za ovaj film naći u najužem krugu glumaca koji će pretendirati na prestižne filmske nagrade sljedeće godine.

Komedija „Ricky and the Flash“ u domaća kina stiže u rujnu ove godine!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene