Najbolesniji tračevi ikad!

Neki su smiješni, drugi su tragični: Tko je spavao s bratom, a za koju glumicu se šuška da je rođena kao muško?

Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty) Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty) Beyonce (Foto: Getty) Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Jamie Lee Curtis (Foto: Getty) Richard Gere (Foto: Getty) +0 Cher (Foto: Getty) Galerija

Tračevi koji prate slavne ličnosti nekad su zaista izvan svake pameti.

Tračevi i glasine dio su svakodnevnog života. Samo što ako se događaju normalnim ljudima, glasine su zadržane u malim krugovima. No, kad su u pitanju svjetski celebrityji, glasine i tračevi postaju naslovi, senzacija, a njihovo vođenje normalnog života postaje skoro pa nemoguće. Donosimo vam neke od najluđih glasina:

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

Richard Gere - cijelog života nosi se s glasinom da je svojedobno dovezen u losanđelesku bolnicu jer mu je skočimiš zapeo u analnom otvoru. Naravno, on je sve demantirao, govoreći da se radi o urbanom mitu.

Richard Gere (Foto: Getty) Richard Gere (Foto: Getty) Foto: Getty

Elvis Presley - Iako je legendarni glazbenik preminuo u svom domu u Memphisu još 1977. godine, neki i dalje tvrde da je Elvis živ, da je viđen na određenim lokacijama...

Angelina Jolie i James Haven - Nakon što su se Jolie i njezin polubrat poljubili na jednoj dodjeli Oscara, počele su kružiti glasine o njihovom neprimjerenom, ljubavničkom odnosu.

Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty) Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty) Foto: Getty

Mick Jagger i Keith Richards - Racija je 1967. godine upala u dom Keitha Richardsa u potrazi za drogom. Tamo su navodno zatekli Micka Jaggera kako jede čokoladicu s vagine svoje djevojke. Svi koji su bili prisutni to su demantirali, rekavši da su policajci imali bujnu maštu. Moramo se i sami zapitati, jesu li?

Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty) Foto: Getty

Cher - Pričalo se dugo da je izvadila pokoje rebro da bi izgledala mršavije, no čini se da ipak nije... Liječnik ju je pregledao i rekao kako bi Cher imala vidljive ožiljke da je to točno.

Cher (Foto: Getty) Cher (Foto: Getty) Foto: Getty

Jamie Lee Curtis - Šuškalo se da je glumica rođena kao muškarac, a ona se nikad na te glasine nije niti osvrnula niti ih komentirala.

Jamie Lee Curtis (Foto: Getty) Jamie Lee Curtis (Foto: Getty) Foto: Getty

John Lennon i Brian Epstein - Tri autora - Albert Goldman, Peter Shotton i Hunter Davies, tvrde da je Lennon spavao s menadžerom Epsteinom, koji je umro 1967. Lennon je 1980. godine izjavio da to nije istina, da nikad nisu konzumirali prijateljstvo - koje je bilo prilično intenzivno.

Beyonce - Sjećate se kad je Beyonce bila trudna pa su mnogi tvrdili da je lažirala trudnoću i da je zapravo nosila lažni trbuščić mjesecima, a da je dijete nosila surogat majka? Beyonce je na to sve rekla kako nije povrijeđena komentarima jer su jednostavno ludi.

Beyonce (Foto: Getty) Beyonce (Foto: Getty) Foto: Getty

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene