'Mi Hrvati'

LAGAO O HRVATIMA Iznijeli 'dokaze' protiv Bitorajca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je Rene Bitorajac snimio satiričnu pjesmu 'Mi Hrvati', lik Krpa iz filma 'Metastaze' obračunao se s njim. Sada su pak Krpa i Kizo pronašli dokaze protiv Bitorajca.

Krajem prošlog mjeseca Rene Bitorajac snimio je satiričnu pjesmu 'Mi Hrvati' s kojom se osvrnuo na stanje u društvu. Pokrenuo je lavinu komentara. Kako onih pozitivnih, tako i onih zlobnih. Na njegovu pjesmu već se jednom osvrnuo i lik Krpa iz filma 'Metastaze'. Ovoga puta Krpi se pridružio Kizo, te su njih dvojica odlučili dokazati da je Bitorajac lagao u pjesmi 'Mi Hrvati'.

Pogledaj i ovo PR nova horor misterija ‘Netko kuca na vrata kolibe’: Hoćete li žrtvovati voljenu osobu kako bi spasili čovječanstvo?

'Kaj je Bitorajac, mi Hrvati, a? Kizo i Krpa buraz, kaj je? Provaljen si buraz, provaljen si', poručili su glumcu prije nego što su krenuli nizati dokaze. Prva fotografija koju Krpa i Kizo smatraju spornom je ona huligana. 'Misliš da ak' ima gas masku ne kužimo da je Grk, pi*** ti mat*****.' Koje su ostale dokaze Krpa i Kizo iznijeli protiv Bitorajca , pogledajte u videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene